Мария Бакалова със специално участие в "Като две капки вода"

Докато очакваме пролетния телевизионен сезон, изненадите относно любимите лица, които предстои да видим в ефира на NOVA не спират.

Българската гордост в Холивуд, която има номинация за “Оскар” за “Най-добра актриса в поддържаща роля” – Мария Бакалова, ще вземе участие в първия специален епизод на едно от най-хитовите предавания на телевизията "Като две капки вода".

Към нея ще се присъединят актрисата и национален посланик на УНИЦЕФ България – Елена Петрова, легендарният футболист – Христо Стоичков и продуцентът на най-доброто шоу за имитации – Магърдич Халваджиян. Всички те ще заемат местата на журито в специалната благотворителна вечер на предаването.

Христо Стоичков
Снимка: НевенаРикова

На 18 февруари (неделя) точно в 20:00 ч. по NOVA предстои второто издание на „Като две капки вода за всяко дете“.

Благотворителната вечер в партньорство с УНИЦЕФ България ще предизвика осем български звезди и осем талантливи деца да влязат в образ и да изпълнят любими песни с кауза – закрила на всяко дете от насилие.

Елена Петрова
Снимка: Николай Стойков

Плътно до участниците ще бъдат водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, а повече от звездно жури ще коментира представянето на дуетите.

На 18 февруари ще видим невероятните превъплъщения на любими звезди – Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано и техните малки партньори.

Маги Халваджиян
Снимка: Красена Ангелова

Всеки зрител ще може да се включи в каузата и да дари онлайн или чрез СМС като гласува за любимия си дует. С помощта на набраните средства, УНИЦЕФ ще работи за разпространение на модела на центровете за деца и семейства, пострадали от насилие “Зона ЗаКрила“ в цялата страна, за превенцията и реакцията в случаите на насилие, сексуална злоупотреба и експлоатация на деца онлайн и ще продължи да обучението на специалисти в областта.

Ден по-късно започва и дванадесетият сезон на най-обичаното и гледано шоу в българския ефир – „Като две капки вода“. Кои ще са новите осем звезди, които ще влязат в най-забавното и вълнуващо музикално приключение? ЩЕ разберем на 19 февруари от 20:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти