Известна красавица от "Ергенът" прелъсти Асен Блатечки в сериала "Клетката"

e
Снимка: iStock, NOVA

Моделът Айлин Бобева, позната на телевизионните зрители от последния сезон на "Ергенът", направи своя дебют на малкия екран, и то в напълно подходяща за нея гореща роля. Бобева имаше за екранен партньор не кой да е, а самия Асен Блатечки.

В последния епизод на криминалния сериал "Клетката" Бобева се превъплъти в предизвикателна брюнетка, която съблазнява в бар героя на Блатечки - инспектора по социални дейности и възпитателна работа в затвора Димитър Пелев.

р
Снимка: NOVA

В една от сцените Айлин се доближава до лошото момче на българското кино и го пита с изкусителен глас: "Как си, секси?". След кратка размяна на реплики, героят на Блатечки преодолява задръжките си, хваща ръката на красавицата и я води вкъщи с мотора си. 

На следващата сутрин екранният Димитър Пелев става първи до знойното тяло на героинята на Айлин. 

р
Снимка: NOVA

Това е първата роля на риалити звездата от "Ергенът" Айлин Бобева и можем да кажем, че тя се справя доста убедително с нея.

Блатечки и Бобева се познават и извън екрана и това със сигурност им е помогнало да се сработят пред камерата. През март в социалните мрежи се появи снимка, на която двамата са в обща компания. 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти