Испанска кралска драма: кралица Летисия обвинена в афера с бившия си зет

кралица летисия
Снимка: Getty

Испанското кралско семейство... и те са като всяко друго кралско семейство, което ще рече, че не им липсва солидна доза дворцова драма.

Най-новият скандал около тях са твърденията на бившия зет на кралица Летисия, че двамата са имали връзка. Джейми Дел Бурго твърди, че той и Летисия са имали афера години преди да ѝ стане зет и да се омъжи за сестра. Още по-скандалното е, че според него връзката им се е случила, след като Летисия вече е била омъжена за крал Фелипе. 

Всички тези твърдения са публикувани в книгата “Letizia & I", която трябва да излезе през февруари 2024 година. Там Дел Бурго твърди, че той и Летисия са имали връзка след сватбата ѝ с крал Фелипе през 2004 година.

кралица летисия
Снимка: Getty

Дел Бурго, който бе женен за сестрата на Летисия от 2014 до 2016 година, е разказал на автора на книгата “Letizia & I", че връзката им започва още през 2000-та година, преди да е срещнала Фелипе.

53-годишният предприемач споделя, че дори е планирал да предложи брак на Летисия през 2002-ра година, когато тя му разкрива, че се среща с "някакъв дипломат".

Дел Бурго твърди, че Летисия се е срещнала с него вечерта преди сватбата си с крал Фелипе и го е помолила "никога да не я оставя".

"Тя ме хвана за ръка и ме попита защо никога не съм ѝ предложил брак", разказва Дел Бурго. "Аз не й отговорих. Окуражих я, колкото можех."

Бизнесменът дори твърди, че двамата са продължили интимната си връзка, след като Летисия вече е била омъжена. Той разкрива, че има "чатове, снимки и видеа, които доказват това".

кралица Летисия
Снимка: Getty/Gulliver

Дел Бурго разкрива, че Летисия е прекратила аферата им през 2011-та година. Според него тя му се е обадила по телефона и му е казала, че не могат да продължават да се виждат.

Бизнесменът дори сподели стара снимка на Летисия в Twitter, на която се вижда как кралицата си прави селфи в банята и е загърната с черен шал.

"Любов, нося твоя шал", е написала Летисия до Дел Бурго, когато му е изпратила тази снимка. Или поне така твърди той. "Така усещам, че си до мен. Този шал ме пази."

Многобройни потребители в интернет се усъмниха в истиността на снимката и скоро след това тя бе свалена, а акаунтът на Дел Бурго бе изтрит.

Испанското кралско семейсто е отказало да коментира твърденията на Дел Бурго.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти