Не правете този комплимент на Дженифър Анистън, за да не я вбесите

Дженифър Анистън казва, че една често използвана фраза, маскирана като комплимент, я кара да „откача“.

54-годишната звезда от „Приятели“ разкри, че фразата „изглеждаш страхотно за възрастта си“ трябва вместо това да звучи „изглеждаш страхотно – точка“.

Дженифър Анистън блести в Париж на премиерата на новия си филм

„Това ме кара да откачам. Не мога да го понасям“, споделя тя в интервю за британското издание на Vogue в началото на юни. „Това е навик на обществото, маркери като „Вие сте на този етап, така че за вашата възраст…“ Дори не разбирам какво означава това.“

„В по-добра форма съм, отколкото на двадесет години. Чувствам се по-добре с ума, тялото и духа си. Всичко е 100% по-добро“, добавя носителката на „Еми“.

Актрисата наскоро сподели тайната да изглежда страхотно, разказвайки пред списание InStyle за своята рутинна тренировка след години на опити и грешки.

Чувствайки натиск да тренира енергично, звездата в крайна сметка си нанася травма. „Когато си мислиш, че трябва да правиш 45 минути кардио или няма да направиш добра тренировка, това е плашещо“, спомня си тя пред изданието. „Вярвах в това толкова дълго. Просто прегорях и разбих тялото си.”

Секси в мини рокля Versace: Дженифър Анистън в Париж

Анистън твърди, че очакването да „усещаме горенето“ по време на физическа активност всъщност е опасно мислене.

„Моят физиотерапевт ми даде кукла Барби, покрита с кинезио лента“, отбелязва тя, обяснявайки, че целта на лентата е да покаже всяко нараняване, което е имала през последните 15 години.

По отношение на тренировките в миналото Анистън признава, че се е натоварвала повече, отколкото е пожела да понесе. Оттогава се обръща към Pvolve – програма за домашни тренировки с ниско въздействие, за да поддържа силата си по по-балансиран начин.

„Моя приятелка, която не бях виждала от пандемията насам, напълно преобрази тялото си. Тялото ѝ беше красиво, но тя също така каза, че енергията ѝ е такава, каквато никога досега“, казва Анистън за програмата.

Откакто стартира тренировъчната програма през 2021 г., актрисата става такъв фен, че се присъединява към екипа. По-рано този месец тя сподели в Instagram кадри от заснемането на рекламна кампания за Pvolve.

„Официално съм част от семейството на Pvolve“, пише тя. „ТОЛКОВА съм горда, че подкрепям нашата основателка и така талантливите обучители. Това е една от любимите ми тренировки… и съм толкова благодарна на екипа и се вълнувам от това, което предстои.“

Най-красивите моменти след 50 на Дженифър Анистън

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти