Възроден пламък: Дженифър Анистън си тръгна с роза след вечеря с бившия си съпруг

В събота бившите съпрузи Дженифър Анистън и Джъстин Теру бяха забелязани да вечерят с приятелите си Джейсън Бейтман и съпругата му Аманда Анка в Ню Йорк. По време на вечерята Анистън и Теру изглеждаха в страхотни отношения.

И двамата бивши бяха облечени добре за случая, като Анистън носеше дълго черно палто, а Теру - тъмни дънки и зелено яке с копчета, предаде Entertainment Tonight (ЕТ). 

Преди да напуснат ресторанта, 54-годишната Анистън и 51-годишният Теру бяха видени да се прегръщат. Дотук нещата могат да минат и за чисто приятелски отношения между двама бивши, но малко след това актрисата напусна с една-единствена червена роза в ръка.

Анистън и Теру започнаха да се срещат през 2011 г. и бяха женени от 2015 до 2018 г. Те запазиха приятелски отношения в годините след раздялата си, като открито се подкрепяха в социалните медии и дори работеха заедно.

Когато ET разговаря с Теру през март 2021 г., той каза, че с Анистън се „проверяват“ един друг и дори изрази готовност да се появи в нейното телевизионно шоу, "The Morning Show".

По-късно, в интервю за Esquire, актьорът от "Mosquito Coast" разкри още повече за връзката с бившата му съпруга: „Бих казал, че останахме приятели. Не говорим всеки ден, но се обаждаме един на друг. Виждаме се по FaceTime. Изпращаме съобщения. Харесва ви или не, ние нямахме тази драматична раздяла и се обичаме“.

„Искрен съм, когато казвам, че ценя нашето приятелство. Не можем да бъдем заедно и пак да си носим радост и приятелство. [...] Освен това тя ме кара да се смея много, много силно. Тя е забавен човек. Щеше да е загуба, ако не сме в контакт, лично за мен. И бих искал да мисля същото за нея.“ – също каза Теру тогава. 

Най-красивите моменти на Дженифър Анистън през годините

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти