Рецепта за салатата на Дженифър Анистън, по която всички полудяха

Когато Дженифър Анистън каже нещо - всички слушат. Когато дава здравословни съвети - всички изпълняват. А когато даде рецепта за салата - всички я хапват!

Ако все още не сте чували за салатата на Дженифър Анистън, за която всички говорят, днес ще поправим тази несправедливост.
 
Знаете, че Рейчъл от "Приятели" не беше никак добра в кухнята. Всички помним катастрофалния ѝ овчарски пай със сладко и сметана в един от епизодите на култовия ситком. За щастие Анистън е далеч по-добра в приготвянето на вкусотии, отколкото беше екранната ѝ героиня в сериала.
 
рейчъл
Снимка: Warner Bros.

Ето защо не е никак изненадващо, че рецептата за любимата салата на актрисата стана истински хит в социалните мрежи и всички се надпреварват да я приготвят и хапват.

Легендата гласи, че Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Лиса Кудроу са яли тази салата всеки ден в продължение на 10 години, докато са снимали "Приятели". Анистън е била тази, която е открила вкусната салата и е било нещо като традиция между трите приятелки да я хапват за обяд всеки ден.
 
 
Ето и какво ви трябва, за да си направите нейната салата:
 
3 кафени чаши булгур (може да се добави и киноа)
1 консерва нахут
1 краставица
Половин червен лук
Пресен магданоз
Прясна мента
Сирене фета
Печен шам фъстък
Лимонов сок
Зехтин
Сол
Черен пипер
 
 
Начин на приготвяне:

Булгурът се сварява според указанията на опаковката и се оставя да изстине. Краставиците се режат на кубчета, лукът - на ситно, както и ментата, магданозът и шам фъстъкът.

В купа се слага булгурът, а към него се прибавят всички нарязани съставки, заедно с нахута. Последно се натрошава сиренето.

Накрая овкусете със зехтин, лимон, черен пипер и сол на вкус.

 
 
 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти