Коя е най-секси по бански? Джесика Алба!

Коя е най-секси по бански? Джесика Алба!
Снимка: netinfo

Холивудската актриса Джесика Алба демонстрира ослепителната си фигура по бански на корицата на американското списание за спорт, влизане във форма и здравословен начин на живот "Шейп" (Shape).

За корицата и вътрешните снимки в изданието, 34-годишната актриса позира в сексапилни бански костюми, които разкриват поддържаното й тяло.

Звездата, която е майка на две момичета, сподели в интервю за списанието, че не смята, че изглежда по по-различен начин от другите жени, когато е по бански.

Джесика Алба разкри, че за да поддържа фигурата си, ходи на йога и фитнес, а нейният стимул са двете й дъщери, за които актрисата иска да бъде най-добрият пример.

Джесика Алба е не само преуспяла актриса и отдадена майка. Тя е насочила таланта си към бизнеса и със състоянието си от 200 млн. долара оглави класацията на списание Forbes за най-богатата самоиздигнала се жена в САЩ.

В класацията на Forbes 34-годишната Джесика Алба попада не заради актьорския си талант, а заради бизнес нюха си. Тя притежава от 15 до 20% от Honest Commpany, която произвежда и продава екологични и биологични бебешки продукти. Компанията, основана през 2011 г., е много успешна. Миналата година приходите й са 150 милиона, а прогнозите за тази година са 250 милиона приходи.

Ако искате и вие да влезнете във форма с лесни, бързи и ефективни упражнения, подходящи за правене у дома - вижте нашето специално приложение "Във форма".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти