Ръка за ръка: Киану Рийвс и Александра Грант на Бродуей представление

Петък беше специална вечер за Киану Рийвс и Александра Грант в Голямата ябълка.

Двойката излезе, за да присъства на представлението на „Американски бивол“ с участието на бившия колега-актьор на Рийвс от „Матрицата“ Лорънс Фишбърн в театър „Скуеър“ на Бродуей в Ню Йорк, като пристигнаха на мястото ръка за ръка.

57-годишният Рийвс беше облечен в въгленово сив костюм, черна риза и кафяви обувки, а 49-годишната Грант носеше дълга тъмносиня рокля с високо деколте и кафяви сандали.

Петъчната среща на актьора и художничката се състоя ден след като двамата бяха щракнати усмихнати и хванати за ръце, докато пазаруваха на Пето авеню в града.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Изключително дискретната двойка за пръв път оповести публично връзката си през ноември 2019 г., когато дебютираха заедно на червения килим по време на LACMA Art + Film Gala presented by Gucci в Лос Анджелис.

Грант е изявен визуален артист, който изследва използването на текст и език в различни медии. Тя и Рийвс са приятели от години и дори си сътрудничат в създаването на съвместни творби, като книгата на Рийвс „Ода за щастието“ от 2011 г. и „Сенки“ от 2016 г., която също е написана от Рийвс с илюстрации от Грант.

През февруари 2020 г. приятелката на Грант, актрисата Дженифър Тили, заяви пред Page Six, че двойката се среща от много по-дълго време, отколкото феновете предполагат.

„Спомням си, че преди няколко години, преди около година и половина, [Грант] каза: „Киану Рийвс ми е гадже“, а аз: „Чакай. Какво? Какво? Какво?“, казва тогава 63-годишната Тили.

Същата година Грант разказва за връзката им в интервю за Vogue, а когато я питат за възможността да сключат брак, тя отговаря „На чаша вино... с удоволствие бих ви казала.“

„Любовта на всяко ниво е дълбоко важна за моята идентичност. Как ви се струва това за избягване на въпроса?“ пошегува се тя. „Не вярвам, че изолацията е начинът. Има период на изолация, който правя като художник, но дълбоко ценя преживяването да бъда във взаимоотношения.“

Грант и Рийвс излязоха заедно за рядка съвместна поява миналия месец, като присъстваха на галавечерята на MOCA 2022, която се проведе в Geffen Contemporary в Музея за съвременно изкуство в Лос Анджелис.

Все по-влюбени и щастливи: Киану Рийвс и Александра Грант сияят на червения килим

Двойката мина заедно по червения килим, като се държаха за ръце и се усмихваха един на друг.

Киану Рийвс и Александра Грант на червения килим на MOCA гала

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти