Кейт Бекинсейл е по-секси от всякога на 50! Актрисата отбеляза юбилея си с щури партита

Трудно е да повярваме, че Кейт Бекинсейл е вече на 50! А още по-трудно ще ви бъде и на вас, щом я видите в дрехите, с които отпразнува юбилея си.

Британската актриса сподели снимки от своето парти на тема Playboy, за което показва страхотната си форма, облечена в черно боди, мрежести чорапи, обувки на платформа, както и традиционните за плейбой зайче черни заешки уши, бяла яка и папийонка. На кадрите тя позира със свои приятелки, облечени в тематични тоалети.

Празненството обаче не свърши дотук. През уикенда рожденичката беше домакин на звездни партита с гости, сред които Деми Мур, Адам Ламбърт, Деми Ловато, Кейси Афлек и Джеръми Ренър.

Бекинсейл сподели в Instagram кадър, на който позира в искрящо боди на Cavanagh Baker, допълнено с 25 000 ръчно поставени кристала Swarovski върху еластична мрежа. Визията е допълнена от пелерина с пера на Nicole + Felicia, която включва 2500 щраусови пера, както и голяма черна панделка върху прибрана на опашка коса.

„Идеята зад този ансамбъл беше да излъчва блясък, като същевременно гарантира забавна и оживена атмосфера“, казва пред Entertainment Tonight стилистът на актрисата Хорхе Вилалпандо. „Искахме нещо, което не само ще покаже нейната елегантност, но и ще ѝ позволи да се движи свободно и да танцува удобно.“

По-късно същата вечерта Бекинсейл облича червена кадифена рокля от The Blonds, която съчетава с червена чанта с принт на Brandon Blackwood. „Като цяло исках да създам визуален спектакъл, който наистина да улавя същността на бляскавото събитие, същевременно отразявайки жизнената личност и стил на Кейт“, обяснява още Вилалпандо.

Дори тортата за рождения ден е вдъхновена от една стилна поява на актрисата. Дизайнерът на десерти Том Роса разказва пред Entertainment Tonight, че Бекинсейл е поискала да използват нейна снимка от червения килим на тазгодишния филмов фестивал в Кан, защото много харесва роклята, която носи тогава.

Цветът на дрехата е използван, за да съответства на цветята на тортата ѝ. Отделно са направени и кексчета, които да отиват на самата торта. Приготвянето ѝ отнема около пет часа.

„Кейт е толкова свободен дух и винаги иска нещо забавно, създадено за събитията в живота ѝ“, казва Роса.

„Най-невероятният рожден ден продължава .. какво парти – пълно с любов, блясък и най-добрите хора“, пише Бекинсейл в Instagram за своето пищно тържество. „Благодаря на всички и особено на всички 💕💕.“

Кейт Бекинсейл е величествена в Ню Йорк

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти