Кейт Бекинсейл никога не е излизала на срещи? Има причина да ѝ вярваме

Кейт Бекинсейл
Снимка: Getty

Трудно бихме повярвали, че твърдението от заглавието може да важи за жена като красивата британка Кейт Бекинсейл, която през последните години успява да очарова свои колеги от шоубизнеса, с които има значителна възрастова разлика в своя полза.

В забавно ново интервю за изданието Extra обаче 47-годишната актриса споделя, че никога не е била на среща! И дори „не може да се сети за нещо, което би мразила повече“.

Една прекрасна британска Кейт (не Мидълтън, а Бекинсейл), за която не говорим често, а трябва!

Тя твърди: „Буквално се запознавам с някого, опознавам го на работа и след това или се омъжвам за него, или забременявам“.

Бекинсейл бе женена за режисьора Лен Уайзман между 2004-2019 г. и има 22-годишна дъщеря на име Лили от актьора Майкъл Шийн. Преди известно време тя беше във връзка с 27-годишния комик Пийт Дейвидсън и 24-годишния музикант Гуди Грейс.

Актрисата признава, че изобщо не се интересува от организирането на така наречените срещи на сляпо. „Просто не мога да се сетя за нещо, което бих мразила повече от това да седя пред някого, когото не познавам, че има възможност да не ми хареса, а трябва да седя и да го гледам как се храни“, казва тя.

Бекинсейл споделя много топли отношения с бившия си Майкъл Шийн, разказват от Marie Claire. Още през 2016 г. двамата с дъщеря си пресъздадоха снимка, направена малко след раждането на Лили през 1999 г. През декември 2018 г. Бекинсейл сподели своя снимка с актьора, с когото са се сгушили на дивана.

В интервю за списание Evening Standard от 2016 г. Бекинсейл споделя за връзката си с Шийн: „Това е толкова нормално за нас“ и допълва: „Разделихме се преди векове. Не сме заедно далеч по-дълго, отколкото някога сме били заедно. Но аз наистина го обичам, харесвам го и всеки кара другия да реве от смях.“ Кой не би искал такива отношения с бившия си?!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти