Кейт Бекинсейл влезе в болница, но я объркаха с Кейт Мидълтън

Кейт
Снимка: Getty

Англия се слави с очарователни жени, носещи името Кейт, а това става повод за грешки и сред журналисти.

След като миналата седмица актрисата Кейт Бекинсейл сподели с последователите си в Instagram, че е постъпила в болница заради разкъсана киста на яйчниците, тя се завърна в социалната мрежа, за да каже, че се чувства доста по-добре.

За настроението ѝ очевидно се е погрижила и новина в уебсайта “USA Today”, която съобщава, че Кейт Бекинсейл е хоспитализирана, но вместо снимка на актрисата, беше публикувана такава на Кейт Мидълтън.

Освен че благодари за милите пожелания за възстановяване, които е получила през последните няколко дни, актрисата сподели в Instagram скрийншот на статията и написа:

„Чувствам се доста по-добре и се надявам, че е така и при останалите момичета, които преминават през същото. Връщам се обратно към кралските си задължения. Уилям изпраща поздрави ❤”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It happens, @usatoday. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Шегата беше продължена и от последователите ѝ, а актрисата Сара Хайланд коментира: „Прати поздрави на Меган.“

От изданието “USA Today” обаче не се забавиха с отговор – екипът им остави коментар под публикацията на Кейт Бекинсейл с думите: „На първо място, радваме се да чуем, че се чувстваш по-добре. Извиняваме се за изображението, включено в тази статия. Очевидно нашата система е подала първото изображение в галерията ни със снимки в края на статията, вместо снимката с теб, която сложихме. Просто се случи водещата снимка в галерията да е на херцогиня Кейт. Съжаляваме за грешката и работим по въпроса това да не се случва отново.“

Като колеги можем да разберем ситуацията с изданието, но важното е, че Кейт Мидълтгън Бекинсейл вече е по-добре.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти