Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас се разделиха

Актьорите сключват брак през ноември 2000 г. в прочутия нюйоркски хотел "Плаза"
Снимка: Getty/Guliver

След усилени спекулации през последните няколко дни, че актьорите Катрин Зита-Джоунс (43 г.) и Майкъл Дъглас (68 г.) се разделят - новината бе официално потвърдена от говорител на двойката, но не бе коментирано дали ще има развод.

Двамата са женени от 13 години, а като причина за раздялата най-общо се посочват натрупаните напоследък стресови фактори.

Да припомним, че през 2010 г. двукратният носител на "Оскар" Дъглас бе диагностициран с четвърти стадий на рак на гърлото, но след проведена химиотерапия болестта бе победена.

От друга страна пък Катрин също имаше здравословни проблеми, след като през 2011 г. бе подложена на терапия заради откритото ѝ тогава биполярно разстройство, а през април тази година тя отново постъпи в клиника за 30-дневен курс на лечение.

В момента Майкъл Дъглас е на почивка в Сардиния, а съпругата му е в Ню Йорк и двамата са си дали пауза един от друг, за да преосмислят напрегнатите си взаимоотношения и да преценят дали да сложат край на своята връзка или да си дадат нов шанс.

Дъглас от години се бори със своята алкохолна зависимост, а този юни разкри, че най-вероятно се е заразил с HPV вирус (който може да е причина за появата на туморните образувания в неговото гърло) вследствие на орален секс, което допълнително е унизило Катрин, споделят близки до звездната двойка.

По-късно актьорът още повече вбесил съпругата си и с факта, че по време на интервю разказал открито, че жена му се е подложила на терапия заради психическите си проблеми.

Последната обща публична изява на актьорите бе в края на този април, заключват западните медии.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти