Катрин Зита–Джоунс e мързелива

Катрин Зита-Джоунс и Том Круз на премиерата на "Rock of Ages" в Лос Анджелис, юни 2012 г.
Снимка: Getty/Guliver

42-годишната уелска актриса Катрин Зита-Джоунс споделя, че не е от хората, които биха прекарали всеки свободен час във фитнес залата.

Съпругата на Майкъл Дъглас (67 г.) допълва, че е щастлива от възможността да покаже танцувалните си умения в новия филм с нейно участие "Rock of Ages", в който участват още Том Круз, Алек Болдуин и Ръсел Бранд.

"Когато не съм в период на снимки, трудно бих се амбицирала да спортувам постоянно. Затова се радвам, че с новото ми превъплъщение пак се докоснах до танците и физическата активност", коментира Катрин.

Именно роля, съпроводена с много танци и пеене й донесе "Оскар" за поддържаща женска роля в мюзикъла "Чикаго" ("Chicago") през 2003 година.

"Страхотно е, че мога да работя с Том Круз. Той винаги се отдава изцяло във всяка своя роля, a в лентата ''Rock of Ages'' свърши фантастична работа с персонажа си", разкрива актрисата.

Катрин е омъжена за Майкъл Дъглас от 2000 г. Двамата имат син, който се казва Дилън и е на 11 години, а също и 9-годишна дъщеря на име Карис.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти