Катрин Хейгъл за майчинството и работата

Не е лесно да си работеща майка
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Катрин Хейгъл споделя, че никак не й е лесно да бъде работеща майка. Актрисата има осиновена дъщеричка, която тази година трябва да навърши три годинки.

През 2009 г. Катрин реши да осинови дете от Корея и беше повече от щастлива да обяви, че тя и съпругът й Джош Кели са станали родители на малката Налей. Шест месеца по-късно актрисата обяви, че напуска сериала "Анатомията на Грей", за да се посвети на семейството си.

"Когато се подготвях да посрещна дъщеря си в своя живот, знаех, че ще трябва да жонглирам с кариерата и семейството, но не се и съмнявах, че ще се справя. Все пак живеем в 2012, когато жените могат да постигнат всичко, което поискат. Бързо установих обаче, че няма да е справя.

Без значение колко добри бяха намеренията ми, колко възвишени целите ми и колко страстно изпълнявах ангажиментите си, аз се провалях. Провалях работата си, провалях дъщеря си и съпруга си... Бях стресирана и изтощена.

Страхувах се, че всичко, за което съм се старала и което обича, ще се изплъзне между пръстите ми. Тогава се запитах дали изборът, който направих да бъда работеща майка, не бе най-егоистичното решение, което съм взимала."

За известно време Хейгъл се оттегли от професионалните ангажименти и се посвети на семейството и дома си. Сега обаче, тя споделя, че въпреки че искрено обича дъщеря си и я намира за най-забавното, умното и красиво дете на света, не може да се откаже от работата си и ще поема отново роли в киното.

Последният филм с нейно участие е романтичната комедия "Новогодишна вечер".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти