Какво ново около Меган: брат ѝ я покани на сватбата си, а ето как изглежда нейният нов дом

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Херцогинята на Съсекс е в напреднала бременност, но въпреки че страни от публични изяви, Меган Маркъл продължава да създава заглавия в чуждестранните медии.

Вчера беше разпространена първата снимка на новия семеен дом на принц Хари и Меган в Котсуолд. Жилището, което преди е представлявало ферма и хамбар, е на стойност 2.5 милиона паунда. Имотът изглежда като уютна вила, в която херцогът и херцогинята ще намират уединение от живота под прожекторите в града.

Това е третият дом на двойката, която в момента живее в двореца Кенсингтън, а резиденцията им в замъка Уиндзор е в процес на реновиране. “Daily Mail” пише, че вилата в Котсуолд разполага с 4 спални, където досега са отсядали гости на Меган и Хари като Джордж и Амал Клуни, Серина Уилямс, Приянка Чопра и Ник Джонас.

Междувременно Меган Маркъл и принц Хари получиха покана от полубрата на херцогинята Томас Маркъл-младши за предстоящата му сватба. Пред “Daily  Mail” той споделя, че се надява това да бъде стъпка към подобряване на отношенията в семейството:

„Напълно смятам, че нашата сватба ще сближи семейството. Надявам се, че ако Меган и Хари дойдат, те и баща ми ще прекарат малко време заедно с него, а това би било хубаво.“

53-годишният Томас Маркъл-младши и приятелката му Дарлийн Блънт са заедно от две години и планират да се оженят в Лас Вегас или Рино през март.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти