„Ще ставаш кака“: как Серина Уилямс разкри пред дъщеря си, че чака бебе

Най-голямото щастие за всяка двойка идва в момента, в който разберат, че очакват бебе. А когато в семейството вече има дете, тази новина става още по-вълнуваща.

Серина Уилямс реши да направи целия свят съпричастен към този трогателен личен момент.

По-рано този месец тенис звездата и нейният съпруг Алексис Оханян са поставили скрита камера, за да заснемат реакцията на 5-годишната им дъщеря при новината, че скоро ще стане кака. А реакция на момиченцето разтопи сърцата на всички!

Във вторник Серина публикува видеото в YouTube, наречено „Изненада за Олимпия“.

Преди голямото разкритие Уилямс сподели, че дъщеря ѝ вече е забелязала промяната на външния вид на мама.

„Олимпия не знае в момента, че съм бременна, но тя ме нарече „дебела“ и наистина се стресира от това“, разказва Серина в началото на видеото.

"Опитвам се да не го приемам лично, защото съм супер запалена по фитнеса“, уточнява с усмивка Уилямс.

След това във видеото се вижда как Серина и Алексис са седнали с дъщеричката си на дивана в хола им.

„Помниш ли как се молеше за малка сестричка или братче? Е, отидохме на лекар и се оказа, че не напълнявам. А имам бебе в корема си“, обяснява Серена, след което Олимпия пита развълнувано. „Шегуваш ли се?!“

Алексис казва на момиченцето, че ще става кака, и новината кара го буквално да се разтрепери, да скача и да тича от радост. А нежната спонтанна прегръдка, с която дарява майка си, показва колко голямо и щастието на Олимпия. 

Дори изглежда, че извън кадър развълнуваната Олимпия се блъска в нещо, но възкликва: „Добре съм!“

След това видеото преминава към двойката, която се подготвя за модното събитие Met Gala 2023, където Серена дебютира с бременното си коремче по-рано този месец.

Още на 5 май Серина използва социалните си мрежи, за да обясни защо не е споделила новината за бременността си с малкото си дете веднага.

Олимпия не знае в момента, че съм бременна, така че голямото разкритие ще бъде на Met Gala. Tогава, преди да тръгнем, ще кажа на Олимпия“, обяснява Уилямс. „Причината, поради която не ѝ казах, е, че тя не може да пази тайна!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти