Прекрасна новина! Серина Уилямс обяви, че е бременна

Серина Уилямс обяви, че очаква второ дете в понеделник, преди да дебютира с наедрялото си коремче на тазгодишната Мет Гала.

За да сподели новината, 41-годишната Уилямс публикува снимки на себе си и съпруга си Алексис Оханян преди модното събитие.

Тя изненада всички с прекрасната новина, като написа: „Бях толкова развълнувана, когато Анна Уинтур ни покани тримата на Мет Гала.“

Тенис звездата и предприемачът, които се ожениха през 2017 г., вече са родители на 5-годишната си дъщеря Олимпия.

Миналата година Уилямс написа есе за Vogue, в което сподели решението да се развива далеч от тениса и надеждата да добави още едно дете към тричленното си семейство.

Тогава Серина разкри още, че "никога не е мислила за деца", когато е започвала кариерата си в тениса.

„Имало е моменти, в които съм се чудила дали някога ще доведа деца на този свят, с всичките му проблеми. Никога не съм била толкова уверена и не съм се чувствала комфортно около бебета и деца и си мислех, че ако някога имам бебе, щях да имам хора, които да се грижат за него 24/7", обясни тя.

Всичко обаче се променя, когато се появява дъщеричката ѝ.

За пет години Олимпия е прекарала само 24 часа далеч от мен.", обясни Серина за Vogue

На Мет Гала Уилямс изглеждаше зашеметяващо в черна рокля на Гучи с бяла долна част от тюл, докато съпругът ѝ бе изключително елегантен в класически смокинг и папийонка.

Темата на тазгодишната Мет Гала бе „Карл Лагерфелд: Линия на красотата“ в чест на живота и работата на покойния дизайнер, който почина през февруари 2019 г. на 85-годишна възраст.

серина уилямс
Снимка: Getty

Съпредседатели на пролетното модно събитие са Микаела Коел, Пенелопе Круз, Дуа Липа, тенисистът Роджър Федерер и главният редактор на списание Vogue Ана Уинтур. Каузата на събитието бе събиране на средства за Музея на изкуството Метрополитън в Ню Йорк.

Звезден блясък от МЕТ Гала „в чест на Карл“

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти