Романтично бягство: ето как Бен Афлек ще отпразнува 50-ия си рожден ден

Бенифър се отправя на ново приключение, а поводът е юбилеят на Бен Афлек на днешната дата!

Певицата и актьорът бяха забелязани да се качват на частен самолет в Лос Анджелис, дни преди 50-ия рожден ден на Афлек. Двойката изглежда планира да отпразнува важния ден в компанията на децата на актьора – 16-годишната Вайълет, 13-годишната Серафина и 10-годишния Самуел, които той има от бившата си съпруга Дженифър Гарнър.

На снимките Дженифър Лопес е облечена небрежно за полета в бяла риза и дънки с висока талия и разкроени крачоли. Аксесоарите ѝ включват чифт черни авиаторски слънчеви очила, чанта през рамо с монограм на Gucci. Бен Афлек пък носеше черно сако, бяла тениска и черни дънки за пътуването, както и чифт авиаторски слънчеви очила.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @inlovewithbenaffleck

Пътуването идва седмици след като младоженците отпразнуваха рождения ден на Лопес с луксозна почивка в Париж, която също послужи като романтичен меден месец и семейна ваканция. След парижката почивка вътрешен човек разказа, че двойката се чувства „невероятно щастлива“ като младоженци.

„Бен и Джен си прекараха страхотно в Париж“, разкри източникът. „Те посетиха най-популярните ресторанти и наистина прекараха прекрасно времето си. Беше толкова хубаво да са далече с децата си и просто да похапват, да се отпуснат, да празнуват рождения ден на Джен и да си вземат почивка от работата. И Джен, и Бен обичат Париж, но тя особено го намира за толкова романтичен град.“

Бенифър на меден месец в Париж

Освен вечеря със съпруга си, изпълнителката отбеляза 53-ия си рожден ден и с видео, споделено в Instagram, обявявайки новите си продукти JLo Body by JLo Beauty. Клипът показва как Лопес позира гола, а след това носи секси черен изрязан бански.

Джей Ло отбеляза 53-ия си рожден ден с гола фотосесия, Бенифър планира още една сватба

В интервю г-жа Афлек сподели, че се чувства „невероятно и по-щастлива от всякога“. Тя също така говори за това какво я кара да се чувства красива, включително възхищението на съпруга ѝ от естествения ѝ вид.

„Той ми каза: „Харесвам те, когато не носиш нищо. Без прическа, без грим, само ти в собствената си кожа.“ Той наистина оценява това. И това ме кара да се чувствам наистина уверена и красива.“

Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините

Ето кои звезди още навършват 50 години през 2022:

Кой навършва 50 през 2022

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти