Когато едно видео говори повече от думи: вижте редките домашни кадри, с които Джей Ло поздрави Бен Афлек

Бенифър рядко коментира връзката си публично, но този път Джей Ло остави няколко кадъра да говорят повече от думи.

По случай Деня на бащата, отбелязван във Великобритания, Канада и САЩ в третата неделя от месец юни, 52-годишната звезда поздрави в Instagram своята половинка.

„Честит Ден на бащата на най-грижовния, любящ, привързан, последователен и безкористен татко. #ЧеститДенНаБащата, любов моя“, пише Дженифър Лопес към видео, което събира кадри с Бен Афлек от личния ѝ архив.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Сред тях виждаме двойката на път с кола, на яхта (момент от лято 2021 г., когато двамата потвърдиха, че са заедно), Бен Афлек пред компютъра и зад сцената заедно с певицата и нейната дъщеря Ем.

Клипът включва и снимки на двойката – освен по-нова, на която Джей Ло целува актьора по бузата, в клипа са включени и такива отпреди 20 години, когато двамата бяха обвързани, но се разделиха през 2004 г.

Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините

За фон на видеото е избрана песента на Лопес “Dear Ben” („Скъпи Бен“), посветена на Афлек, включена в албума “This Is Me…Then” от 2003 г. В клипа чуваме и откъс от скорошно интервю на Джей Ло за шоуто NightLine, в който тя казва:

„Това е най-доброто време от живота ми. Обичам кариерата си, но нищо не е по-удовлетворяващо за мен от това да мога да изградя семейство с някого, когото обичам дълбоко и който е точно толкова отдаден на семейството и на другия, колкото можем да бъдем ние. И се чувствам невероятно благословена.“

Източник на Entertainment Tonight твърди пред изданието, че Бенифър са прекарали предпразничната събота край басейна в хотел „Бевърли Хилс“. Там е бил и актьорът Мат Деймън, без да знае, че приятелят му Бен Афлек се намира наблизо, но двете групи накрая са се събрали и забавлявали заедно.

Лопес и Афлек нямат общи деца, но двойката събира наследниците си от предишни връзки. Лопес споделя близнаците Еме и Макс с бившия си съпруг Марк Антъни, а Афлек е баща на две момичета - Вайълет и Серафина, и момче на име Самюъл от някогашния си брак с Дженифър Гарнър.

Бенифър се събра отново през пролетта на 2021 г., давайки втори шанс на отношенията си. Двойката се сгоди през април тази година, а феновете им се питат кога ли ще бъде сватбата. Засега обаче двамата не коментират очакваното събитие - припомнете си тук ► Защо Дженифър Лопес и Бен Афлек не говорят за сватбата след обявяването на годежа си.

Бенифър на специална прожекция на филма „Омъжи се за мен“ в Лос Анджелис

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти