Защо Дженифър Лопес и Бен Афлек не говорят за сватбата след обявяването на годежа си

Дженифър Лопес е влюбена в новия си годежен пръстен!

52-годишната актриса обяви годежа си с Бен Афлек в тазгодишния бюлетин „На Джей Ло“, където показа зеления си пръстен на най-близкото си обкръжение.

Близък до Лопес източник споделя пред PEOPLE, че тя „обожава пръстена си“ и „не може да спре да го гледа“. Въпреки това източникът добавя, че двойката „все още не говори за сватба“.

„Много е мило да видиш колко развълнувана е тя“, казва вътрешният източник. „Бен я прави невероятно щастлива.“

Източникът също така отбелязва, че 49-годишната Лопес и 49-годишният Афлек са искали да запазят годежа си „в тайна за няколко дни“, преди да оповестят новината публично.

Дженифър Лопес на наградите на iHeartRadio

В предишен бюлетин Лопес разкри, че смята зеления цвят за своя „цвят на късмета“, като препратка към емблематичната й рокля Versace с щампа на джунгла, която носеше на наградите „Грами“ през 2000 г. Тя също така заяви, че свързва този цвят с късмета.

„Осъзнах, че има много моменти в живота ми, в които са се случвали невероятни неща, когато съм била облечена в зелено“, пише Лопес.

Актрисата от „Омъжи се за мен“ спомена и за произведение на изкуството, което стои в офиса ѝ. На него е изобразена зелена птица, кацнала на нечия ръка, а от двете ѝ страни са изписани думите „Let Go“ (Отпусни се).


„Не си купувам много произведения на изкуството, но си купих това“, каза тогава Лопес. „Първо, защото обичам колибрита, и второ, защото обичам зеления цвят. Птиците винаги летят около мен. Винаги съм имала специална връзка с колибритата. Разбрах, че много хора казват, че те символизират любовта. Така че винаги, когато ми се прииска, където и да отида, те ме следват.“

Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините

Тя добавя: „Винаги, когато съм в момент на съмнение и объркване, едно от тях магически се появява до прозореца ми, напомняйки ми, че Вселената винаги ще ни говори, ако сме отворени за знаците.“

дженифър лопес бен афлек
Снимка: Getty

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти