„20 години търпение“: първи подробности за тайната сватба от самата Дженифър Лопес

Вчера късно вечерта споделихме с вас, че Бенифър вече официално са съпруг и съпруга. Припомнете си тук:

► Когато чакането си е струвало: Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха!

С вълнение вече сме готови и да ви издадем любопитни първи подробности, и то от първо лице! Ето какво написа Дженифър Лопес в нюзлетъра, който изпрати до най-верните си фенове и съмишленици:

„Направихме го! Любовта обича добротата. Оказва се, че любовта обича и търпението. 20-годишно търпение.

Беше точно това, което искахме. Вчера отлетяхме към Вегас, наредихме се на опашка за разрешително с още четири двойки, всички заедно устремени към световната столица на сватбите. Зад нас двама мъже се държаха за ръце. Пред нас млада двойка беше пътувала три часа от Виктървил в деня на втория рожден ден на дъщеря си. И всички искахме едно и също нещо – светът да ни признае за партньори и да декларираме любовта си чрез древния и почти универсален символ на брака. 

Едвам стигнахме до Малкия Бял Сватбен Параклис* до полунощ. Там любезно ни позволиха да останем няколко минути повече и да се снимаме в розовия Кадилак, в който някога се е возил самият крал (ако искахме и Елвис да се покаже обаче трябваше да си платим допълнително, пък и той беше в леглото). 

И така, с най-добрите свидетели, които можете да си представите, рокля от стар филм и сако от дрешника на Бен ние прочетохме обетите, които написахме сами, и си разменихме пръстените, които ще носим до края на живота ни. Те дори ни осигурите музика с Bluetooth за (краткия) марш по пътеката. И все пак това беше възможно най-добрата сватба, която можехме да си представим. Тази, за която мечтаехме много отдавна, която най-после стана реалност (пред държавата, Лас Вегас, розовия кабриолет и един пред друг) след много, много дълго време.  

Когато любовта е истинска, единственото нещо, което има значение за един брак, са тези двама души и обещанието да се обичат, да се грижат един за друг, да са търпеливи, обичащи и добри. Ние имаме това. И още толкова много. Най-страхотната нощ в живота ни. Благодарим на Малкия Бял Сватбен Параклис, че ми позволи да използваме столовата, за да се преоблека, докато Бен се преобличаше в мъжката тоалетна.

Прави бяха онези, които казваха: „Всичко, от което се нуждаем, е любов“. Толкова сме благодарни, че имаме това в изобилие, ново прекрасно семейство от пет невероятни деца и живот, за който никога досега не сме имали повече причини да очакваме с нетърпение. Дръжте се и може би един ден ще преживеете най-хубавия момент в живота си в Лас Вегас, половин час след полунощ, шофитайки в Тунела на любовта, с децата си и с този, с когото ще прекарате остатъка от вечността. Любовта е велико нещо, може би най-великото от всички неща, за които си струва да чакаш.“

С обич,

Госпожа Дженифър Лин Афлек

Сватбата на Бенифър, както още ги наричат феновете, идва три месеца след като двойката се сгоди през април тази година.

Отношенията между 52-годишната Лопес и 49-годишният Афлек започват в началото на хилядолетието преди звездите да прекратят годежа си през 2004 г. Двамата подновиха романтичните си отношения през пролетта на 2021 г.

*Емблематичното A Little White Chapel в Лас Вегас, Невада е мястото за „много бързи“ сватби на знаменитости и „спонтанно влюбени“.

Припомнете си общите им моменти в галериите тук:

Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините
Дженифър Лопес и Бен Афлек на червения килим във Венеция
Бен Афлек и Дженифър Лопес на премиерата на „Последният дуел“
Бен Афлек и Дженифър Лопес на мача ЛА Лейкърс – Бостън Селтикс
Бенифър на специална прожекция на филма „Омъжи се за мен“ в Лос Анджелис

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти