Актьорски неволи: Юън Макгрегър с лични признания за секс сцени с жена си

Какво се случва, когато работата ти изисква да заснемеш секс сцена със собствената си съпруга? Някои биха си помислили, че това надали ще е проблем, предвид това, че ще се разсъблечеш пред камерите с човек, когото познаваш добре и на когото имаш пълно доверие. Актьорът Юън Макгрегър и много негови колеги в подобна ситуация обаче биха променили мнението ви. 

►Елизабет Хърли: да снимаш секс сцена под режисурата на собствения си син

Панелистите от предаването "На кафе" ни разказват защо да снимаш горещи сцени с половинката си като част от филмова продукция не е никак лесна работа и защо на Макгрегър му е била нужна помощ, за да се справи с това.

Признанията на звездите: сексът, срамът и светлината на прожекторите

Юън Макгрегър разкрива в скорошно интервю за Radio Times за опита от съвместната работа с неговата съпруга Мери Елизабет Уинстед по предстоящия драматичен сериал "Един джентълмен в Москва". По-специално, Макгрегър споделя, че той и Уинстед са имали интимен координатор на снимачната площадка, докато са снимали разгорещени секс сцени.

Макгрегър признава, че за тях като двойка това е било много неудобно. Притеснявало ги това, че се намират пред страшно много хора - снимачен екип, режисьор и така нататък.

"Аз не съм сигурна винаги ли е така необходимо, но те казват, че така се чувстват много по-добре. Истината е, че интимните координатори вече наистина са неразделна част от филмовите продукции и те така помагат на актьорите да се справят с неудобството от тези интимни сцени," казва актрисата Василена Винченцо в "На кафе".

►С наранявания по лицето, но на червения килим: дъщерята на Юън Макгрегър го може!

"Също така, Юън казва, че той има две дъщери, които също са актриси и че ако на тях им се наложи да снимат такава по-интимна сцена, да си я кажем на право сексуална, той би бил много по-спокоен, ако има някой координатор там, за да не се наранят", добавя Василена.

Макгрегър играе граф Александър Ростов в новия сериал на Paramount+ "Един джентълмен в Москва", а Уинстед - актрисата Анна Урбанова. Планиран да излезе на 29 март, сериалът проследява руски аристократ, който е поставен под домашен арест, докато пред него се разиграва болшевишката революция, пишат от БГНЕС.

Чуйте във видеото още от коментарите на панелистите по темата.

5 еротични филма, които да гледаш вместо "50 нюанса сиво"

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти