Да заснемеш секс сцена с жената на режисьора: неловката история на Киану Рийвс

Актьорите могат да попаднат в немалко неловки ситуации докато снимат филм, но част от работата им е да преглътнат срама, страха и неувереността и да изиграят ролята си въпреки всичко. Киану Рийвс, един от най-големите професионалисти в Холивуд, има какво да разкаже за неудобството на снимачната площадка.

По време на участие в шоуто на комика Джими Кимъл 58-годишната звезда от "Джон Уик" си припомня неудобен момент, в който му се е наложило да заснеме секс сцена с чилийската актриса Лоренца Исо, съпругата на режисьора Илай Рот, докато самият Рот гледал отстрани.

В трилъра "Чук-чук" от 2015 г. Киану играе мъж, който е съблазнен от две мистериозни млади жени (изиграни от Лоренца Исо и Ана Де Армас), преди да бъде въвлечен в смъртоносна игра на котка и мишка, в която те се обръщат срещу него.

Рийвс признава, че за кратко му е било неудобно да снима сцените с Лоренца, като се има предвид, че тогавашният ѝ съпруг Илай Рот режисирал филма. На въпроса дали намира сцените за неудобни за заснемане, Киану отговаря на водещия: „Не е за мен, Джими“.

Той добавя, че първоначално е намерил момента за „странен“, но е работил с Рот, за да се опита да облекчи напрежението по време на снимките. „Илай създаде страхотна ситуация на доверие и репетиции, но в крайна сметка трябва да се разголиш, да симулираш и да го направиш…“, обяснява Киану на Джими Кимъл.

„Не съм този човек, който би казал „Хей, Илай, жена ти е гореща“, пошегува се Рийвс. 

Доказвайки, че е най-доброто момче на Холивуд, Рийвс след това благодарил на режисьора и продуцентите за подкрепата, която са му оказали по време на неудобните снимки.

Лоренца впоследствие се развежда с Илай Рот след 5 години брак. В момента актрисата е женена за сценаристката Софи Табет. 

Киану пък е щастливо обвързан с художничката Александра Грант от няколко години. Двойката направи връзката си публична през ноември 2019 година.

Киану Рийвс и Александра Грант на червения килим на MOCA гала

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти