С наранявания по лицето, но на червения килим: дъщерята на Юън Макгрегър го може!

Клара Макгрегър
Снимка: Getty

Актрисата Клара Макгрегър показа, че професионализмът е по-силен от суетата, появявайки се на червения килим веднага след като се наложи да посети болница.

Макар и получила ухапвания от куче по лицето си, 25-годишната дъщеря на Юън Макгрегър бе твърдо решена да присъства на премиерата на новия си филм “The Birthday Cake” (повече за него вижте тук). Освен че участва в него заедно със своя баща, тя е и копродуцент, разказват от HuffPost.

„Когато ухапване от куче те отведе в спешното отделение 30 минути преди червения килим“, написа Клара в своя Instagram към снимка от събитието, на която се виждат рани по бузата и носа ѝ. В кадър от същата публикация я виждаме и на легло в болницата.

Съдейки по снимките, инцидентът не е помрачил сериозно настроението на Клара, която се появи в кремав костюм на Fendi и позира с колеги по време на вечерта.

Клара Макгрегър
Снимка: Getty

Публикацията ѝ в Instagram беше посрещната с коментари, че „печели червения килим“ и „изглежда корава“.

25-годишната Клара Макгрегър е най-голямата от четирите дъщери на Юън Макгрегър и бившата му съпруга Ева Мавракис. Двойката се раздели през 2017 г. и официално подаде молба за развод през 2018 г. след 22-годишен брак.

Клара Макгрегър
Снимка: Getty

Звездни майки и дъщери с невероятно излъчване

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти