Любов като в приказките: Историята на Венелин Кондаков и Ина Гаярди

В деня на влюбените гости на предаването “На кафе” по NOVA бяха топ коафьора Венелин Кондаков и певицата Ина Гаярди. Те са смятани за най-красивата любовна двойка в България, чиито снимки в социалните мрежи ни пренасят в приказките. 

Кондаков сподели за тяхното запознанство: ,,Срещнахме се във фитнес. Видях я от много далече. Тя със сигурност прави впечатление. Има латино, арабско, смесено излъчване. Нещо, което е доста по-различно, не се среща често. Не съм веднага хукнал да се запознавам с нея. Няколко пъти си я наблюдавах тайно и ѝ се възхищавах. Накрая видях, че няма да стане тя да ми обърне внимание. Трябваше аз да предприема първата крачка. И естествено предприех някакви действия” 

Той призна, че ѝ е писал в социалните мрежи, нямал е смелост да я заговори на живо. Така вече двамата са заедно няколко години.

,,Нещата, с които ме спечели, са наистина много. Винаги съм искала да срещна мъж, който ме подкрепя в това, което правя. Той освен, че ме подкрепя, много ми помага. Мотивира ме, защото моята професия е много трудна за един мъж, понеже се срещам с много хора.”, разказва Ина.

,,Най-много ми харесва в нашата връзка, че и двамата можем да бъдем себе си. Хубаво е с човека до теб, да можеш да бъдеш себе си и да не се притесняваш. Защото ти всеки ден живееш с него и ако не си себе си, се потискаш и това не е окей”, допълни тя.  

Още за любовната им история, пътуванията по света, видеата в социалните мрежи и това каква изненада ѝ направи той в ефир, вижте във видеото по-горе.  

Вижте част от невероятните фотосесии на влюбената двойка в нашата галерия >>>ТУК<<<

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти