Яна Маринова избухна в емоционална изповед: "Позволяваме на прости, необразовани хора да възпитават деца"

Яна Маринова не скри емоциите си, докатo коментираше онлайн новия български филм "Диада", засягайки един от най-наболелите проблеми в българското общество.

Във видео, споделено в нейния Facebook профил, актрисата сподели мнението си във връзка с темата на филма - възпитанието на подрастващото поколение и средата, която създаваме на българските деца.

"Трябва да ви кажа, че точно това се случва в България, толкова много години на хора прости, необразовани, по-долни от животинско ниво, им се позволява да възпитават деца. Позволява им се да са близко до деца. После се чудим в какво се превръщат децата ни. Който казва, че това не е вярно - вярно е, и съм го виждала десетки пъти, и съм била част от това." – каза Маринова.

"Единственият шанс да се измъкнеш е наистина да се възхищаваш на някой като който искаш да бъдеш. Само трябва да го намериш, за да можеш да си кажеш "Абе няма да стана като тия, които ме заобикалят, уж възрастни, които трябва да ти дават пример." Ето това представляват - пълни кръчми с някакви мъже, които би трябвало да възпитават дъщери или да възпитават синове. Какви дъщери и синове ще възпитавате, вие не можете да си избършете сополите!" – каза също актрисата.

Яна Маринова продължи емоционалния си призив така:

"И другите, мрънкащите, оплакващите се, разочаровалите се - кученцето, котенцето ще отиде да го нахрани, но на дете в беда няма да помогне. Хайде стига, моля ви се, с изкуствени и фалшиви сълзи, изкуствено умиление. Ето това е, ето това се случва. Разбира се, не на всички. Не - някои сме привилегировани. Но в дадена част от живота сме били точно така. И заради образование, заради книги, заради всичко, което е силата на волята да продължиш напред, колкото и да е гадно, колкото и да е черно, защото ще успееш да отвориш очите на едно дете."

В своето изказване Маринова изрази възхищението си от работата на целия екип на филма "Диада" и по-специално на режисьорката Яна Титова и двете млади актриси в главните роли - Маргарита Стойкова и Петра Църноречка.

Самата Маринова неотдавана режисира филм, който беше вдъхновен от нейната лична история и трудно детство - "Игра на доверие".

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти