Един млад и красив джентълмен: вижте порасналия син на Яна Маринова

Няма по-голямо щастие за една майка от това да прекарва време с вече порасналото си дете, още повече пътешествайки по света. Именно това направи актрисата Яна Маринова, която през последните дни сподели поредица от мили кадри от нейното пътуване до Лондон със сина ѝ Никола. 

От снимките виждаме, че Никола е пораснал много и е наследил красивите черти на майка си. Няма как да сбъркаме чие дете е, предвид изразителните му очи и тази чаровна усмивка. 

Майка и син са се отдадоха на културен туризъм в Лондон, посещавайки заедно редица театри в английската столица. 

яна маринова
Снимка: Instagram @yanamarinovaofficial

"Отдавна поръчана и сега вече сбъдната мечта🌠 В Лондон със сина ми Никола сме си спретнали програма с театри и мюзикъли.

Започваме с "Witness of prosecution", която се играе в истинска съдебна зала, а част от зрителите неволно са превърнати в 12 членно съдебно жури. Следват "Les Miserables", "Lady Macbeth", "The tempest", "Phantom of the Opera" and "Wicked" – написа щастливата майка. 

По случай края на тяхното лондонско приключение, Маринова написа мило обръщение към сина си в Instagrаm. Тя няма възможност да прекарва достатъчно време с Никола, тъй като в момента той живее в чужбина. Въпреки това актрисата сподели, че очаква с нетърпение момента, в който той ще се завърне в родината си.

яна маринова
Снимка: Instagram @yanamarinovaofficial

"Когато се снимаш с майка ти, има опасност тя да те издебне и да те нацелува пред хората! 😍 Ами какво да правя, като се налага аз да си хвана самолета от България, той от където е по света в този момент и да се срещнем в Лондон, за да гледаме представления. Мога само да се надявам, че един ден, като се наскита на воля, ще се върне в хубавата ни страна и ще удари едно рамо да стане още по-хубава за мен, за себе си и за колкото се може повече смислени човеци наоколо... 🌠 Ако ли пък не - където и да е по планетата!" – написа актрисата. 

20-годишният Никола в момента учи и живее в Германия. Той е единствен син на Яна Маринова от първия ѝ брак с Богомил Маринов-Боте, който почина през 2019 г. Днес актрисата е женена за боксьора Тихомир Винчев.

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти