Гуинет Полтроу - edna изключителна жена на 51!

Страхотната Гуинет днес става на 51 и изглежда, че е по-уверена, щастлива и красива отвсякога. Тя неведнъж е доказвала, че е много смела жена, не само в работата си, но и в личния си живот.

Първата ѝ явна проява на смелост бе през далечната 1997-ма година, когато заряза, повтаряме, заряза Брад Пит, който ѝ бе предложил брак, а двамата имаха 3-годишна връзка. Тогава актрисата обясни решението с това, че е твърде малка и още не е готова за семеен живот.

► „Все още се обичаме“: в какви отношения са Брад Пит и Гуинет Полтроу след раздялата

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merci Paris, I always love seeing you. @fsgeorgevparis ❤️

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

По-късно тя сподели, че животът след мъж като Брад Пит никога няма да бъде същият и сърцето ѝ е разбито. Е, тя успя да преодолее звездния красавец и имаше дълъг и щастлив брак с певеца Крис Мартин, от който се родиха две прекрасни деца.

Вторият голям удар за актрисата дойде, когато Крис реши, че брачният живот вече не е за него и двамата се разведоха като големи и разумни хора - без кавги, драми и скандали.

През август 2014 Полтроу обяви, че има връзка с Брад Фолчък, който е един от създателите на сериала „Клуб Веселие“, а на 8 януари 2018 двамата обявиха годежа си. Гуинет и Брад сключват брак през септември 2018 в Лонг Айлънд с малка церемония в тесен семеен кръг.

Днес Гуинет е на 50 и празнува своята свобода и умението си да приема себе си такава, каквато е. Актрисата е известна с натуралната си красота и че често публикува свои снимки в социалните мрежи, в които дори без никакъв грим изглежда наистина невероятно. Тя винаги е споделяла, че мрази да носи тежък грим и в ежедневието си предпочита да сложи само спирала и малко руж, но продуктите, които използва, задължително трябва да са изцяло от натурални съставки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home away from home

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

В галерията ни можете да видите някои от най-добрите моменти на Гуинет и да се вдъхновите от мислите ѝ за живота и любовта!

Към галерията >>>

Гуинет Полтроу
Снимка: Getty/Guliver

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти