Без следа от любов: Григор Димитров и Мадалина вече не са заедно?

Романсът между най-добрия българския тенесист Григор Димитров и румънската актриса и модел Мадалина Генеа изглежда е достигнал своя край само няколко месеца след обявяването на връзката им.

Такива впечатления се породиха у феновете на двойката, след като Мадалина изтри всичките си общи снимки с Гришо, а той от своя страна направи същото, оставяйки никакви следи в социалните мрежи за пламенната им любов.

Стана ясно също, че Григор и Мадалина вече не се следват в социалните мрежи. Двамата са прекъснали всякакви видими връзки онлайн в последните дни. 

Освен това гаджето на тенесиста не присъстваше на трибуните на последния турнир на Григор в Пекин преди седмица, където той се представи много добре. 

Това още повече породи съмнения, че двамата вече не са заедно, а най-вероятно раздялата им е настъпила след посещението на кинофестивала във Венеция. Той се проведе миналия месец, непосредствено преди българинът да замине за Азия.

Българският тенесист и румънския модел, обявена за двойничка на София Лорен, започнаха връзката си през пролетта. Това се случи след края на отношенията на Григор с рускинята Лолита. 

григор
Снимка: Twitter, Instagram

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти