Горещи и влюбени: Григор Димитров и Мадалина засияха на червения килим

Най-успешният български тенисист Григор Димитров и красивата актриса Мадалина Генеа изглежда са по-влюбени и щастливи от всякога. А преди броени дни двойката направи и своята първа публична поява заедно.

За момента прави впечатление, че нито българинът, нито румънката са споделили тяхна обща снимка в личните си профили в Instagram, но това далеч не значи, че връзката им не се задълбочава.

32-годишният Григор и 35-годишната Мадалина се насладиха на кратка няколкодневна почивка в Южна Италия. Те избраха малкото градче на Тиренското крайбрежие Маратеа. Оказа се, че поводът за пътуването на двойката е не само романтичен, но и свързан с кариерата на красавицата. 

Двойката присъства на петнадесетото издание на фестивала Маратеале, който се проведе в Базиликата в Маратеа. А причината се оказа нова роля на Мадалина.

В рамките на фестивала бе представен новият филм с участие на румънската актриса, „Deep Fear“. Проектът бе отличен и с награда. В трилъра, чието действие се развива на Карибите, Мадалина си партнира с британския актьор Ед Уестуик (познат с ролята на Чък Бас в „Клюкарката“).

С присъствието на фестивала Григор категорично показа, че връзката му се задълбочава и той държи да подкрепи своята любима и да бъде до нея във важните моменти.

А снимките на красивата двойка веднага обиколиха интернет и накараха всички да се възхитят на красивата двойка.

Не е ясно какви са плановете на Григор и Мадалина след романтичното бягство в Италия, но скоро се очаква нашият тенисист да отпътува за САЩ, защото му предстои участие във Вашингтон.

Коя е Мадалина Генеа, новата жена до Григор Димитров?

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти