Григор Димитров и новата жена до него нажежиха страстите с гореща фотосесия

Сърцето на Григор Димитров вече е официално заето, а дамата, отговорна за това, е истинска огнена красавица, до която всеки мъж би се гордял да застане. Най-успешният български тенисист и румънският модел Мадалина Генеа обявиха връзката си по подобаващ начин, след като публикуваха горещи кадри в профилите си в Instagram. 

На снимките виждаме Григор в една друга светлина, в която няма как да го видим на корта - тенисистът определено има заложби и за модел, защото изглежда не по-малко фотогеничен и сексапилен от новата си половинка. Димитров и Генеа създават истински пожар пред обектива докато се прегръщат и целуват, а красивата румънка гледа към камерата предизвикателно. 

Мадалина пусна кадрите в Instagram и написа краткото "Очаквайте скоро". По-късно обаче снимките бяха изтрити.

Григор сега няма спортни ангажименти, след като отпадна от Мастърса в Рим, и вероятно ще има много повече време за това да се отдаде на новата си любов.

Слуховете за връзка между Мадалина Генеа и Григор Димитров са от няколко седмици, след като манекенката бе забелязана на няколко мача на Гришо. Мадалина дори беше в ложата за мача на Димитров срещу Джокович в Рим, който за жалост българинът загуби.

След тенис страстите, Григор и Мадалина се усамотиха в луксозен ресторант. Българинът публикува стори от романтичната им вечеря в Instagram, което по-късно бе споделено и от румънската красавица. Мадалина тогава написа "На същото място, една година по-късно", което навежда на мисълта, че двамата вече са се познавали през 2022 и не е изключено именно Генеа да е станала причина за прекратяването на последната връзка на тенисиста.

Григор Димитров последно беше обвързан с руската милионерска дъщеря Лолита Османова. Преди това той имаше връзки с тенисистката Мария Шарапова и певицата Никол Шерцингер.

Мадалина Генеа изглежда е истинско изкушение за мъжките сърца. Румънската красавица е била романтично обвързана с немалко известни мъже. Продължете да четете в галерията ни, за да  научите най-любопитните факти за нея.

Коя е Мадалина Генеа, новата жена до Григор Димитров?

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти