Двойничка на София Лорен: това ли е новата приятелка на Григор Димитров?

Любовният живот на Григор Димитров винаги е бил обект на коментари, а тенисистът даде нов повод за слухове, след като една много привлекателна дама бе в ложата му на последния му мач.

Румънската актриса и модел Мадалина Геня бе жената, която всички наблюдаваха зорко в ложата на Григор Димитров по време на мача му с Карлос Алкарас на Мастърса в Мадрид. Сред най-известните роли на красивата дама е тази на София Лорен във филма House of Gucci.

Българският тенисист загуби, но феновете повече обсъждаха красивата дама на трибуните, която камерите няколко пъти уловиха.

34-годишната Мадалина е познато име в спортните среди. Красавицата е имала връзки с няколко футболисти, между които италианските национали Николо Дзаниоло и Марко Бориело. Преди време пък омая и Леонардо ди Каприо. 

От 15-годишна румънката живее в Италия. Тя има едно дете - момиче, което се казва Шарлот Стратан. Тя е рожба от връзката й с композитора Матей Стратан.

Григор Димитров отдавна не се е появявал в компанията на последната си официална приятелка Лолита Османова. Преди това той имаше връзки с тенисистката Мария Шарапова и певицата Никол Шерцингер.

Вижте още снимки на изкусителната Мадалина тук:

Двойничка на София Лорен: това ли е новата приятелка на Григор Димитров?

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти