„Скандалната“ снимка на кралица Елизабет II, която за малко да свали монархията

Всички знаем, че британското кралско семейство има по-скоро представителна функция и не отговаря за външни или вътрешни политически афери, но все пак всяко тяхно действие и всеки техен жест, се следят под лупа, а етикетите, на които трябва да се подчиняват, сигурно са дълги няколко тома.

Анджела Кели, един от най-доверените хора на покойната кралица Елизабет и неин дългогодишен личен моден асистент и дизайнер, преди време разкри една доста необичайна снимка на монарха. Но забележете - снимката не е скандална заради тоалета, който носи кралицата (той си е съвсем в реда на нещата), а заради позата на Елизабет, която явно се смята за скандална в кралските среди!

На кадъра виждаме как кралица Елизабет се е усмихнала непринудено и още по-лежерно и непринудено е сложила ръце в джобовете си. Оказва се, че тази така непретенциозна поза всъщност е доста скандална (може би помните как веднъж Меган Маркъл бе критикувана заради факта, че си е позволила да пъхне ръце в джобовете си).

Кралица Елизабет Втора от началото на управлението си до днес

Анджела твърди, че майката на кралицата, както и доверените ѝ хора, са я предупреждавали пред годините, че е недопустимо да се снима в подобни „фриволни“ пози, защото това „може да свали монархията“. Малко прекалено, не мислите ли?

Анджела не била толкова загрижена за протокола и дори насърчила кралицата да бъде себе си по време на фотосесията.

Това беше отлична възможност да сбъднем една мечта на кралицата, споделя Анджела.

Кралица Елизабет II до 11 президенти на САЩ

Тя разкрива още, че Елизабет е мечтаела да има портрет, на който изглежда по-естествена и по-специално - да бъде с ръце в джобовете. 

„Нейно величесто застана пред обектива и започна да позира, слагаше ръце в джобовете си или на кръста, беше като истински професионален модел. Гледах и не вярвах на очите си, беше толкова естествена!“, разкрива подробности от фотосесията Анджела

10 неща, които предстоят във Великобритания, след смъртта на кралица Елизабет

Прочетете още

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти