Един жонглиращ Хари, специално колие и много хумор: ето как Меган отпразнува 40-ия си рожден ден

Меган Маркъл
Снимка: Archewell.com

Меган Маркъл отбеляза рождения си ден с откриването на нова социална инициатива, която обяви със забавно видео в сайта на общата благотворителната организация с принц Хари “Archewell”.

Проектът на Меган Маркъл се казва „40x40“ и представлява „глобално усилие, насърчаващо хората по целия свят да се ангажират да отделят 40 минути от времето си, за да подкрепят жените, които се връщат на работа“, гласи изявление от представители на херцогинята.

„Херцогинята помоли 40 активисти, спортисти, художници и световни лидери да участват, като отделят 40 минути за наставляване на жени, които отново влизат на пазара на труда.“ Сред менторите са Адел, Аманда Горман, Дийпак Чопра, Глория Стайнъм, Стела Маккартни и др., предават от People.

В сайта на Archewell кампанията „40x40“ бе обявена с видео, а кадрите изглеждат заснети в калифорнийския дом на Меган Маркъл. В него херцогинята провежда видеоразговор по Zoom с комедийната актриса Мелиса Маккарти, която се преоблича като за „следобеден чай“ и се шегува с различни предложения за отбелязване на празника – еднакви татуировки „Най-добри приятелки завинаги“ и събиране на екипа от „Костюмари“.

„Ето каква е идеята“, обяснява Меган. „Тъй като навършвам 40, помолих 40 приятели да дарят 40 минути от времето си, за да помогнат като ментори на жени, която стават отново част от работната сила.“

След като Маккарти пита Меган дали все пак ще отбележи рождения си ден с чаено парти с любимите си пилета, двете се разсмиват, когато забелязват Хари през прозореца да носи спортни слънчеви очила и демонстрира уменията си да жонглира.

Меган Маркъл
Снимка: Archewell.com

Във видеото Меган носи две златни колиета на Logan Hollowell, с които отдават почит на двете си деца - 2-годишния Арчи Харисън и Лилибет Даяна, която навърши 2 месеца в сряда. Едното е съзвездието Телец, символизиращо зодията на Арчи, и съзвездието Близнаци - за астрологичния знак на Лилибет.

Меган Маркъл
Снимка: Archewell.com

Друга обсъждана тема от видеото стана интериора в дома на двойката. По-наблюдателните забелязаха, че на бюрото си херцогинята държи тройна рамка, а в средата е поставена снимка на малката Лилибет Даяна.

Меган Маркъл
Снимка: Archewell.com

Междувременно кралското семейство поздрави Меган Маркъл в социалните си профили. В Instagram страниците на кралица Елизабет, принц Чарлз и Камила, принц Уилям и Кейт Мидълтън се появиха сторита с пожелания за честит рожден ден, а същите послания се появиха и в Twitter профилите им.

Как да очароваш всички: 10 трика от Меган Маркъл

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти