Дъщерята на Майкъл Джексън с опит за самоубийство

Парис Джексън
Снимка: Getty/Images

Дъщерята на Майкъл Джексън Парис бе приета в болница, като вероятната причина е опит за самоубийство, съобщи специализираният сайт за новини за шоу бизнеса TMZ.com, цитиран от БГНЕС.

Говорител на полицията отказа да потвърди самоличността на отведения в болницата пациент, но посочи, че полицаите са били извикани призори в имот в Калабасас, южно от Лос Анджелис, където живее 15-годишната Парис Джексън.

Момичето е пуснало във вторник вечер няколко съобщения в "Туитър", сред които: "Защо сълзите са солени?", "Вчера всичките ми проблеми изглеждаха изчезнали, сега напротив изглежда, че са тук завинаги".

Според TMZ, който цитира анонимни източници, става въпрос за опит за самоубийство.

Парис е изнесена от дома си на носилка, след обаждане на телефона за спешни случаи 911, като вероятно се касае за свръхдоза медикаменти.

Източникът от спешните служби е казал през TMZ, че по китките на момичето е имало разрези.

Говорител на полицията отказа да даде подробности, позовавайки се на забраната да се разкрива самоличността на пациенти при спешни случаи.

Според различни източници, като приятелките на Парис от училище, цитирани от Dailymail.co.uk, дъщерята на Майкъл е била разстроена от различни злобни коментари, които получавала по адрес на биологичната си майка - Деби, както и от това, че баща ѝ настина ѝ липсва.

Деби се е отказала от родителските права над дъщеря си, но двете са поддържали винаги вързка, която след смъртта на Джексън станала още по-силна. В последно време те често са засичани заедно от папараци.

Самата Деби коментира опитът за самоубийство на дъщеря си като спомена, че момичето е било много разстроено в последно време.

Парис е второто дете на Майкъл Джексън, който има и двама синове Принс и Бланкет. Тя дебютира в киното с ролята си във филма "Lundon`s Bridge and the Three Keys". 

В завещанието си Майкъл е посочил, че ако нещо се случи с него, попечител на децата му да бъде неговата майка - Катрин Джексън.

Бабата на Парис, Бланкет и Принс е на 83 години, но не се е отказала да поеме грижа за трите деца.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти