Бъдете като нея: Кралското семейство принуждавало Кейт и Меган да копират принцеса Даяна

кейт меган принцеса даяна
Снимка: iStock

Никой не може да бъде като принцеса Даяна, но... Кейт Мидълтън и Меган Маркъл са опитвали. И то по препоръка на самото кралско семейство. Това твърди нова биографична книга, която разкрива тайните на монархията.

Оказва се, че кралското семейство "окуражавало", "насърчавало" и на моменти дори "принуджавало" съпругите на Уилям и Хари да се обличат като покойната им майка.

В книгата “Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival” пише, че Кейт и Меган редовно са копирали стила на принцеса Даяна и са носели нейни аксесоари, за да предизвикат одобрение сред обществеността.

кейт меган даяна
Снимка: Getty/Gulliver

"И макар да има някакъв смисъл и логика в това съпругите на Уилям и Хари да носят бижута на майка им, копирането на стила ѝ вече е малко прекалено и непостижимо за двете херцогини", пише в книгата.

"През послендите 13 години "костюмирането" и "маскирането като принцеса Даяна" взе своя връх и беше непрестанно. Кралското семейство яхна тази вълна и не се спря."

Според книгата, стилът на Меган и Кейт винаги бил съгласуван с Хари и Уилям и те знаели за опитите на Двореца да накарат съпругите им да приличат на принцеса Даяна.

даяна кейт
Снимка: Getty

"От една страна това е мил жест на уважение към покойната Даяна, но от друга страна е малко странно, цялото това дирижирано нещо и опитите им да приличат на нея. Сякаш кралското семейство продължава да се опитва да изкопчва дивиденти и симпатии от трагичния живот на Даяна", пише редакторът на книгата.

Принцеса Даяна загина в автомобилна катастрофа в Париж през 1997 година след гонка с папараци. 

Години по-късно Кейт Мидълтън и Меган Маркъл често се появяват с нейни бижута по време на официални събития в знак на почит и уважение към нейната личност.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти