Двойно великолепие! Амал Клуни отново завладя червения килим

Колкото и често напоследък да се появява Амал Клуни, няма да ни омръзне – съпругата на Джордж Клуни озарява всяко събитие, на което присъства. А през последните дни това се случи цели два пъти!

Джордж Клуни и съпругата му бяха сред гостите на втората ежегодна гала вечер, организирана в чест на Музея на Американската филмова академия. 44-годишният адвокат и активист по правата на човека изглеждаше елегантно в дълга рокля без презрамки от пролетната колекция на Del Core за 2023 г.

Амал и Джордж Клуни разкошни заедно за Ежегодната гала вечер на Музея на Американската филмова академия

Моделът от копринен шифон освен бял цвят включва няколко нюанса на зеленото и е разчупен от дипли по дължината на полата. Вижте снимки в галерията по-горе.

Лосанджелиската премиера на „Билет до рая“ събра двойката два дни по-късно отново под прожекторите. Този път Амал Клуни се върна към страстта си към винтидж облеклото, избирайки рокля от пролетната колекция на Alexander McQueen от 2003 г. Роклята с дипли и асиметричен шев е в екзотичния дух на филма и с разноцветния си принт. Разгледайте снимки в галерията тук:

По лилавия килим: Амал и Джордж Клуни на лосанджелиската премиера на „Билет до рая“

„Тя има доста приятен вкус“, коментира във вечерта на премиерата 61-годишният Джордж Клуни за съпругата си пред Entertainment Tonight. „Наистина.“

В това се убедихме и миналия месец, когато Амал присъства на две други събития. Припомнете си визиите ѝ в галериите тук:

Като джаз богиня: Амал Клуни на благотворителни награди на Фондация „Клуни за справедливост“
Изящната Амал Клуни на премиерата на „Билет до рая“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти