"Ужасната грешка", която Джордж Клуни и Амал са допуснали с близнаците си

Джордж Клуни сподели, че със съпругата си Амал, са изпаднали в затруднено положение, свързано с двете им деца. Двойката, която мина под венчилото през 2014г. има 5-годишни близнаци Ела и Александър. Двойката имаше участие в CBS Mornings в сряда, където разказха повече за семейния си живот. Водещият ги попита дали децата им са приказливи, а отговорът на Джордж Клуни определено разсмя всички:

"Допуснахме ужасна грешка", сподели актьорът. "Научихме ги да говорят на италиански. Но работата е там, че самите ние с Амал не говорим италиански. Дадохме им оръжието на чуждия език, с което да ни измъчват. И двамата с Амал не разбираме какво ни казват през повечето време."

Амал Клуни Джордж Клуни Амал и Джордж Клуни
Снимка: Getty

Клуни разкри още, че освен италиански, близнаците говорят и френски. Амал разкри от своя страна, че Александър е "голям шегаджия" и обича да им спогажда номера.

"Синът ни обича да се шегува с нас. Джордж го научи на разни номерца и сега Александър обожава да ги прави."

Клуни сподели, че любимият супергерой на сина му е Батман, но момченцето не било никак впечатлено от факта, че баща му е играл именно тази роля на големия екран.

"Казах му, че аз съм бил Батман, а той просто ми отвърна на-безцеремонно - "Знам, но вече не си."

Амал и Джордж Клуни
Снимка: Getty

Актьорът сподели, че ще даде пълната свобода на децата си да се занимават с каквото пожелаят, когато пораснат.

"Усещам, че са доста по-умни от мен и вероятно ще постигнат по-велики неща. Вече знаят три езика, докато аз все още усъвършенствам английския си", завърши шеговито Клуни.

Двамата с Амал рядко говорят за децата си и винаги са споделяли, че искат те да пораснат далеч от публичното пространство и да имат нормално детство.

Сияйни заедно: Джордж и Амал Клуни

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти