Джордж Клуни: “Съжалявам, че не срещнах Амал по-рано, за да имам повече време да я обичам”

Джордж Клуни: “Съжалявам, че не срещнах Амал по-рано"
Снимка: Getty/Gulliver

Обичаме да четем за любовните истории на известните личности, а днес имаме възможността да прочетем всичко от първоизточника - самият Джордж Клуни е решил да сподели в детайли как е пламнала любовта между него и Амал и как се е стигнало до предложението за брак.

Всичко започва през 2013-та година, когато адвокатът по защита на човешките права, Амал Аламудин пристига край езерото Комо в Италия, за да се види с техен общ приятел и след това да замине за Кан. Така Джордж и Амал се срещат за първи път на приятелска вечеря (родителите на Клуни също са били там!)

Вижте красивите снимки на влюбената двойка от фестивала във Венеция преди години ТУК >>>

Първата ми мисъл беше, че е красива, забавна и очевидно много умна. Не знам какво си е помислила тя за мен. Сигурно, че съм старец. Все пак си разменихме координатите, а тя ми изпрати няколко снимки от вечерята. Започнахме да си пишем, да се чуваме по телефона, след време ми стана ясно, че сме повече от приятели.

Снимка: Getty/Gulliver

Първата им официална среща се случва през октомври 2013-та в Лондон.

Беше хубава първа среща. Отидохме на вечеря. Амал избра мястото и се оказа доста шикозен и модерен ресторант. Когато излязохме, отпред ни чакаха около 50 папарака, но тя се държа геройски. След това нещата ескалираха доста бързо.

Двамата са прекарали няколко седмици заедно в Лондон, а след това са отпразнували Коледа в курорта Кабо Сан Лукас. След това пък заминават на сафари в Кения.

Снимка: Getty/Images

Амал обожава животните, особено жирафите. В Кения има едно място, в което жирафите си подават главите през огромни прозорци и те целуват. През февруари 2014-та показах нейна снимка на мой добър приятел, на снимката тя се усмихваше и се радваше на въпросните жирафи. Тогава осъзнах, че искам да стане моя съпруга.

Джордж купува пръстена и решава да предложи на Амал по време на романтична вечеря в дома му. Оказва се, че актьорът е чакал 20 минути на колене, за да получи отговор от любимата си Амал на най-важния въпрос – дали иска да му стане съпруга.

Той е поднесъл шампанско и я помолил да потърси запалка, за да запалят свещи. За целта и посочил едно чекмедже в близкия скрин. Тя отворила чекмеджето, но вместо запалка видяла красива кутийка с годежен пръстен. Обърнала се изненадано и видяла, че Джордж вече очаква отговора й на колене.

Стоях така в продължение на 20 минути. Тя просто се взираше в пръстена и казваше „О, Боже мой!“. Беше толкова шокирана.

Снимка: Getty

Джордж споделя, че единственото му съмнение е било, дали предложението му не идва твърде скоро и какво ще отговори Амал.

Знаех, че тя е жената за мен, правеше ме най-щастливият мъж на света тогава и продължава да го прави и до днес. Любовта ме промени, Амал стана най-важното нещо в живота ми. Единственото, за което съжалявам е, че я срещнах на 50 и няколко, защото можеше да прекарам доста повече години обичайки я.

Днес двойката се радва на близнаците си – Ела и Александър. Самият Джордж Клуни е приел много сериозно родителството.

Къщата ни е изпълнена с топлите звуци на бебетата и плач. Когато приятелите ми ме видят да сменям пелените им и да се смея заедно с тях, често са изненадани.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти