Edna вдъхновяваща дама на 55: Честит рожден ден на водещата Ани Салич!

Честит 55-и рожден ден на Ани Салич! Екипът на Edna.bg ѝ пожелава много професионални успехи, лично частие и душевен мир heart

Салич започва кариерата си в Нова телевизия през 1995 г. като репортер и водещ на публицистичното предаване „В сърцето на София”.

От първите си стъпки в телевизионната журналистика до днес успява да се утвърди като една от най-популярните и обичани телевизионни водещи.

През 2013 г. отново се присъединява към екипа на NOVA. Водещата традиционно се свързва с множество благотворителни каузи. Тя е посланик на добра воля на УНИЦЕФ от 2007 г.

С присъединяването си към Нова става лице и на социалната инициатива Game Changers – Промяната, която се осъществява от фондация Reach for Changе с медийното партньорство на Нова.

Автор е на редица материали и документални филми, насочени към проблемите на децата в риск. Ани Салич е носител на много награди както заради работата си като журналист, така и заради социално отговорната си ангажираност.

Награда на Фондация "Искам бебе", както и почетен знак от президента Росен Плевнелиев за принос в защита на децата на България са част от дългия списък с отличия и признания. 

В интервю за НОВА Ани Салич споделя едни от най-съкровените си мисли. Вижте цялото интервю във видеото по-горе.

"Моя запазена марка е да се усмихвам, когато греша в четенето", признава водещата на новините.

„Аз се превърнах в Ани Салич благодарение на постоянната ми работа и постоянното ми пребиваване на екрана. Това струва много, защото аз родих и оставих сина си на 6 месеца след много тежка бременност”, разказа в интервю за Мон Дьо водещата на новините Ани Салич.

„Най-доброто ми качество е да бъда отборен играч. Телевизията ме научи да бъда като войник и да реагирам бързо. Често съм плакала от яд и безсилие”, разказва водещата на новините.

„Все още не съм пораснала”, признава Ани Салич.

За всичко, което е минало през живота ѝ и се е случило пред очите ѝ, вижте във видеото. 

ани салич
Снимка: NOVA

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти