Неочаквано: принц Чарлз коментира своя образ в „Короната“

Немалко представители на кралското семейство си признаха, че са гледали сериала на Нетфликс. Камила Баркър Боулс например дори се е запознала лично с актрисата, която успява „да влезе в нейните обувки“.

Принц Чарлз от своя страна също си позволи да направи коментар за начина, по който е играден неговият образ на малкия екран.

По време на тазгодишното събитие Edinburgh Festival Fringe в Шотландия лидерът на шотландската работническа партия Анас Саруар разказва, че принцът на Уелс е споменал шоуто, докато се е представял на депутатите в парламента:

„Той се появи и заяви: „Здравейте, приятно ми е да се запознам, нямам нищо общо с начина, по който ме представят по Нетфликс.“

„Според мен това е доста интересен начин да се представиш“, коментира политикът и шеговито добавя: 

„Лошо ми се пише, защото не мисля, че ми е позволено да споделям такива лични разговори!“

30 кралски скандала, които разтърсиха монархията

Принц Чарлз е изигран от Джош О'Конър в трети и четвърти сезон на „Короната“. Сюжетната линия включва младежките му години, запознанството му с принцеса Даяна и кралската им сватба. Актьорът получава награда Еми през 2021 година за представянето си.

За следващите два сезона като принц Чарлз ще видим Доминик Уест, а причината за смяната на актьорския състав е връзрастовата разлика между образа и актьора заради „скока“ през времевото пространство в сериала.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти