Блейк Лайвли мечтае за много деца от Райън Рейнолдс

Блейк Лайвли мечтае за много деца от Райън Рейнолдс
Снимка: netinfo

Американските актьори Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс определено са едни от най-очарователните холивудски двойки, а съвсем скоро семейството им може да се увеличи с малки наследници.

Точно такава е голямата мечта на русокосата актриса, която разкрива подробности около личния си живот и отношенията им с Райън с новия септемврийски брой на американското списание "Мери Клер" (Marrie Claire). 

"Не мога да чакам повече да бъда майка. Ако можех да имам деца още сега, и то няколко, да бих го направила.", разкрива тя пред списанието, чиято корица краси.

Много успешни двойки в Холивуд работят упорито и дори посещават терапевтични курсове, за да се научат как да балансират енергията си между професионалния и личния си живот. Но Лайвли категорично заявява, че за нея и съпруга ѝ Рейнолдс "връзката винаги е била най-важното нещо".

"Най-приятното нещо в отношенията ни е, когато ние изключим мобилните си телефони, излизаме на разходка и започваме да си говорим. Той ми е най-най-най-добрият ми приятел. Наистина! А какво можеш да правиш с най-добрия си приятел? Можете да правите всичко, но можете и да помързелувате, без да правите абсолютно нищо.", споделя още тя.

Звездата разказва и за вдъхновението си, повлияно от Марта Стюарт и разкрива, че мечтае един ден да бъде именно като нея. За осъществяването на това свое желание актрисата стартира собствен онлайн проект - лайфстайл уебсайт, който насърчава американските традиции.

Самата Блейк споделя, че някой ден това може да бъде нейната втора кариера - и цял нов живот. 

"След като завърших гимназията, веднага започнах снимките по първия сезон на сериала "Клюкарката" (Gossip Girl). Нямах никакво време, никаква свобода да открия други мои хобита и интереси, освен актьорството. Нямах възможност да открия и обособя собствения си път.", допълва 26-годишната звезда. 

"Когато сериалът приключи, исках да си вземе почивка от работата и да се концентрирам върху нещата, които никога не съм правила преди и с които щях да се занимавам, ако не бях актриса", споделя за финал русокосата красавица.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти