Най-сетне Кейт Мидълтън на корица?

Корицата на изданието
Снимка: Marie Claire

Всички дамски списания от година насам се чудят какво да измислят, за да склонят Кейт Мидълтън да застане на корицата им.

Въпреки увещанията, съпругата на принц Уилям не смята за нужно, а и подходящо спрямо социалния й статус в момента, да се показва по кориците на списанията.

Разбира се, това не спира различните таблоиди да пускат редовно папарашки снимки на Кейт на кориците си.

Изданието на "Мари Клер" в Южна Африка също са решили да проявят иновативност и са създали супер реалистична илюстрация на Кейт и са я поставили на корицата на новия си брой.

Херцогинята на Кеймбридж е облечена с рокля на африканския дизайнер Клив Ръндъл (Clive Rundle) и позира с широка усмивка и ръка на талията.

Главният редактор на изданието Аспасия Карас не крие, че това не е истинска снимка на Кейт, а много добре направена нейна илюсрация.

Разбира се, човек лесно би могъл да се обърка, че херцогинята наистина е позирала в шарена рокля за изданието, което е и целта.

По-рано през този месец друго издание - "FEMAIL" показа с помощта на графична технология как би изглеждала Кейт по-силно гримирана, а американското издание "The New Republic" си позволи да обработи снимка на съпругата на принц Уилям така, че да изглежда все едно зъбите й са криви и неприятни (може да видите снимка тук).

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти