Господин и госпожа Рейнолдс

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс
Снимка: Getty/Guliver

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс пазеха общия си интимен живот в такава тайна, че цял Холивуд остана изненадан, когато се разбра, че двамата са се оженили.

Сега, три месеца след като си казаха "Да" пред олтара, Блейк и Райън най-сетне разкрива подробности около сватбата си.

В изданието "Weddings" на добрата приятелка на Лайвли – Марта Стюарт, са публикувани няколко снимки на букета, тържеството, тортата и младоженците. Също така става ясно, че церемонията се е провела в изключително тесен семеен кръг – само 35 човека.

Райън, който е на 36 години и Блейк – 11 години по-малка от него, се сгодиха тайно през юни миналата година. Двамата изключително много държаха на това личния им живот да остане в тайна и наистина успяха да скрият всичко от любопитните очи на папараците и медиите.

Марта Стюарт и екипът ѝ, който създава изданието "Weddings" са били организаторите на сватбата на двамата актьори. По този повод Марта споделя, че Лайвли и Рейнолдс никак не приличат на останалите си известни колеги, които продадоха снимките от големия си ден са милиони на различни списания и добавя, че и двамата са "много скромни и честни хора".

Относно сватбата и чувствата си към Райън, самата Блейк сподели в "Туитър": "Аз съм най-щастливата съпруга! Той ме третира като кралица!".

Нямам как човек да не се радва на щастието им и да не им пожелае то да трае вечно.

Що се отнася до бившата съпруга на Рейнолдс – Скарлет Йохансон, тя се хвърляше от една връзка към друга, като най-неочакван беше романсът ѝ с Шон Пен.

Сега тя твърди, че е сама и няма конкретен мъж до нея. Скарлет се е съсредоточила върху кариерата си. Тя е получила ролята на Маги в "Котка върху горещ ламаринен покрив" от Тенеси Уилямс, която пиеса ще се играе на Бродуей.

Що се отнася до отношенията ѝ с Райън Рейнолдс и двамата пазят прилична дистанция един от друг и си спестяват коментарите пред медиите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти