Любов от сцената в живота: Башар Рахал показа прекрасната си нова приятелка

Башар Рахал е един от най-популярните и разпознаваеми български актьори, както и успешен продуцент с много филмови проекти зад гърба си. 

Както всеки популярен мъж, през годините Башар предизвиква интереса не само с работата си в телевизията и киното, но и с личния си живот.

Преди няколко дни Башар сподели красив кадър от Лисабон с жената, която е завладяла сърцето му. Към поста той не написа нищо, освен едно лаконично, но красноречиво сърце.

Последователите на Рахал веднага го поздравиха и написаха колко прекрасна двойка са с неговата любима. Всъщност това е Любомира Башева – негова колежка, която всички познаваме много добре. 

Сладките моменти на Башар Рахал и Любомира Башева вижте в галерията >>> тук.

Красивата актриса става изключително популярна през 2019 г., когато влиза в главната роля във филма на Мариан Вълев "Лошо момиче". Зрителите на NOVA са я гледали и като доктор Нора Чилингирова в „Откраднат живот“ и Лизи в „Ягодова луна“. 

Любомира е родена през 1996 г. в София. Нейната майка е Камелия Игнатова, едно от златните момичета на България, а леля ѝ е състезателката по художествена гимнастика Лилия Игнатова.

Завършва НАТФИЗ през 2019 г., като още през 2014 г. прави дебюта си пред камера с малка роля в сериала "Под прикритие". 

Миналата година професионалните пътища на Башар Рахал и Любомира Башева се пресичат, като на театралната сцена ги събира постановката от Патрик Марбър "Отблизо". 

В основата на сюжета е темата за любовния четириъгълник, а на сцената Башар и Любимира си партират с Луиза Григорова и Александър Сано.

Покрай съвместната работа в театъра и пътешествията с постановката Башар и Любомира на няколко пъти споделят общи снимки и постове в социалните мрежи. А ето че сега се оказва, че любовта се е пренесла от сцената в реалния живот. 

Башар Рахал, който е роден през 1974 г. в Дубай и по-късно живее за няколко години в САЩ със семейството си, е баща на две пораснали момичета заедно с бившата си съпруга Калина.  

По-голямата, 21-годишната Клои, вече има и актьорски опит в някои от проектите на баща си, както и на театралната сцена.

По-малката дъщеря на Башар се казва Индия и изглежда още не е решила дали ще последва стъпките на родители те си в шоубизнеса.

Преди повече от година Башар Рахал приключи връзката със своята половинка Райна Караянева, а последователите и близките на актьора се радват, че той е открил любовта и е щастлив.

Какво сподели самият Башар за чудесата в живота си, семейството и любовта в предаването "Събуди се" наскоро, разберете от видеото горе.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти