Нов живот: Амбър Хърд напусна Холивуд и заживя в Испания

След като стана ясно, че Джони Деп се е преместил в Англия, Амбър Хърд също продължава нататък с живота си в нова страна.

Година след широко обсъждания процес по делото за клевета, заведено срещу нея от бившия ѝ съпруг Джони Деп, източници споделят, че актрисата временно е напуснала Холивуд, за да заживее в Мадрид заедно с дъщеря си Уна. Двете бяха заснети на няколко пъти в испанската столица през последните дни.

Приятел на Хърд сподели пред Daily Mail по-рано този месец: „Тя говори испански и е щастлива там, като отглежда дъщеря си далеч от целия шум.“

Според източника актрисата не се е отказала напълно от Лос Анджелис, а просто си взима почивка от драмата там. „Не мисля, че тя бърза да се върне на работа или в Холивуд, но вероятно ще се върне, когато му дойде времето, за правилния проект“, казва още приятелят на звездата.

Източник на People твърди за Хърд: „Тя живее в Испания, където получава повече уединение. Процесът беше повече от стресиращ за нея и тя просто искаше да започне начисто извън страната“, обяснява приближеният. „Тя е развълнувана да работи и да снима отново. Беше изтощена и разочарована от процеса.“

Той добавя още: „Всичко това вече е зад гърба ѝ, но тя има нова енергия и е фокусирана върху нещата, които обича.“

Красивите моменти на Амбър Хърд през годините

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти