Джони Деп се пошегува с делото и Амбър Хърд по време на изненадваща поява

Джони Деп
Снимка: Getty

Джони Деп направи първа публична поява след широко отразяваното дело за клевета срещу бившата му съпруга Амбър Хърд.

59-годишният актьор изненада публика и зрители на Видео музикалните награди на MTV в неделя вечер, участвайки за кратко като символа на отличията – Лунния човек, под чиято форма са и статуетките, раздавани на церемонията. Деп обаче не беше в самия костюм – вместо това видимо бе само лицето му, а гласът му прозвуча на запис.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

„Искам само да знаете, хора, че съм на разположение за рождени дни, бар мицва, бат мицва, сватби, събуждания, всякакви неща, от които се нуждаете“, каза актьорът, преди да добави: „И знаете ли какво? Имах нужда от работата.“

Деп сподели видеото в своя Instagram профил. „Познайте кой?“, написа той в публикацията си.

Изглежда актьорът намеква за липсата на ангажименти след клеветите от страна на Амбър Хърд. Макар да не споменава бившия си партньор по име, в есе за The Washington Post от 2018 г. Хърд нарича себе си „публична фигура, представител на жертви на домашно насилие“. Според адвокатите на актьора това е навредило „неизчислимо“ на кариерата му, коствайки му загуба на роли в киното.

Съдът се произнесе в полза на Деп през юни, но присъди и 2 милиона долара на Хърд, след като установи, че актьорът я е оклеветил чрез адвоката си. От своя страна, актрисата трябва да изплати на бившия си съпруг 50 милиона долара.

Междувременно на снощната церемония Тейлър Суифт стана единственият изпълнител в историята на Видео музикалните награди на MTV, който вече има 4 статуетки Видео на годината. 32-годишната звезда спечели в категорията с късометражния си 15-минутен филм към песента “All Too Well”. 

Вижте в галерията какво облече тя и още гости на събитието:

По червения килим на Видео музикалните награди на MTV 2022

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти