„Аквамен“ и Амбър Хърд ли разделиха Джейсън Момоа и Лиза Бонет: ето какво твърди източник

След като Джейсън Момоа и Лиза Бонет обявиха раздялата си преди седмица, започнаха спекулации за причината 16-годишната връзка на актьорската двойка да се разпадне.

От Vesti.bg разказват, че фенове дори подозират колежката на Момоа Амбър Хърд за виновна. Наскоро двамата приключиха снимките на продължението на филма „Аквамен“.

В Twitter потребители коментират: „Джони Деп прекрати връзката си (с Ванеса Паради – бел. ред.) скоро след участието си във филм с Амбър Хърд. Сега Джейсън Момоа се разделя със съпругата си, след като участва във филм с нея.“

16 години любов: незабравими снимки на Джейсън Момоа и Лиза Бонет

И докато това се единствено спекулации, източник на Entertaiпment Tonight твърди, че раздялата на Момоа и Бонет не е никак внезапна.

„Джейсън и Лиза изпитваха трудности в отношенията си от доста време“, твърди приближеният до бившата двойка и добавя: „Когато Джейсън беше далеч, за да снима „Аквамен 2“, различията и проблемите се засилиха. Нямаше го за известно време и това определено създаде допълнителен стрес върху връзката им.“ Източникът казва още, че двамата „все още таят любов един към друг и се уважават“.

42-годишният Джейсън Момоа и 54-годишната Лиза Бонет бяха заедно от 2005 г., а през 2017 г. сключиха брак. Родители са на момиче и момче - 13-годишния Накоа-Уолф Манакауапо Намакаеха Момоа и 14-годишната Лола Йолани Момоа. Бонет е майка и на 33-годишната актриса Зоуи Кравиц, която се ражда от любовта на Лиза с музиканта Лени Кравиц.

Някогашната семейна идилия: Джейсън Момоа, Лиза Бонет и децата им

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти