Престъпно секси на 56: Лени Кравиц с екзотична фотосесия и мили думи за Джейсън Момоа

Лени
Снимка: Getty

Трудно ни е да повярваме, че над 50 е възможно да имаш плочки на корема като тези на Лени Кравиц, но със спорт и духовни практики рок звездата очевидно се издига над законите на времето!

Доказват го кадрите за ноемврийския брой на сп. Men’s Health, заснети край дома на Кравиц в Бахамите, и интервюто, в което 56-годишният музикант за пореден път говори за топлите си чувства към Джейсън Момоа.

Още снимки от фотосесията вижте в галерията тук >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cover of @menshealthmag November 2020. Read the full story at link in bio. 📸: @markseliger

A post shared by Lenny Kravitz (@lennykravitz) on

Музикантът не крие изненадата си от реакциите към приятелството му със съпруга на бившата си половинка Лиза Боне. Кравиц обаче споделя, че от момента, в който е срещнал звездата от „Аквамен“, е знаел, че ще бъдат „гъсти“.

„Хората не могат да повярват колко сме гъсти с Джейсън, нито колко съм обвързан с майката на Зоуи, как всички сме свързани“, казва Кравиц пред Men's Health. „Така е, защото това е, което можем да направим. Оставяш любовта да властва, нали така?“, споделя още изпълнителят, основавайки се на посланието от едноименната си песен “Let Love Rule”. Това ще е заглавието и на автобиографията му, която излиза на 6 октомври.

„Искам да кажа, очевидно, след раздяла, това изисква работа - отнема малко усилия и време, изцеление и размисъл и т.н.“, признава още Лени, но за Джейсън Момоа е категоричен: „Буквално в момента, в който се срещнахме, бяхме: „О, да. Обичам този пич.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Men's Health (@menshealthmag) on

Бракът на Кравиц и Лиза Боне продължава от 1987 до 1993 г., а дъщеря им Зоуи се ражда през 1988 г. След началото на връзката им през 2005 г. Момоа и Боне женят през 2017 г. и са родители на две деца: 13-годишнита Лола и 11-годишния Накоа-Улф.

Кравиц си припомня влиянието на бившата му съпуга в началото на неговата кариера и споделя, че тя му е повлияла да бъде най-автентичното си Аз. „Гласът, който търсех, името, изображението, вече беше там. За първи път се бях разкрил по такъв начин и опознах любовта и свободата“, спомня си той.

Още снимки от фотосесията вижте в галерията тук >>>

Макар и бракът му с Боне да е вече в миналото, той винаги ще се гордее с дъщеря им Зоуи, която нарича „най-истинският човек, когото познавам“. „Не е било лесно, сигурен съм, но тя просто си проправи път елегантно“, коментира той за актьорската ѝ кариера. „Просто има двама родители, които са известни по света. Сравненията. Тя не позволи на нищо от това да ѝ попречи.“

Спомняйки си думите „и ти ще го направиш“, които чува като младеж от баща си след като е изневерил на майка му, Кравиц описва предстоящите си мемоари “Let Love Rule” като „огромна терапевтична сесия“.

„Тези думи ме засегнаха повече, отколкото предполагах. Имаше моменти в живота ми, когато това беше много трудно, а аз не разбирах защо“, споделя той. „Обичам баща си и се помирихме преди той да почине, но се бях вкопчил в някои неща, които ме засегнаха в връзката ни и чрез написването на книгата успях да премахна критиките, към които се бях придържал и просто го възприех като човешко същество.“

Още снимки от фотосесията вижте в галерията тук >>>

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти