Няколко въздишки обич (или защото Любовта не се говори)

Няколко въздишки обич (или защото Любовта не се говори)
Снимка: netinfo

Всеки ден човек се сблъсква с хиляди трудности. Точно тогава животът ни се превръща във въртележка, която отброява всяка търкулната сълза и боляща въздишка. В тези моменти наистина разбираме кой е до нас. Кой ще хване ръката ни. Кой ще изтрие сълзите ни. Кой ще ни прегърне. Тихо. Без думи...

Любовта не се възпитава. Тя обитава онази част от човека, която наричаме душа - да дадеш сърцето си и тихо да обикнеш!

Снимка: netinfo

Защото Любовта не се говори. Не се пише. Не се докосва. Любовта е уединение. На душите и сърцата. На мислите и на телата. Тя е там, където сърцето избира сбъдване. И не спира да тупти. Където си усещане. Където си мечта. Където си желание. Където те чакат. За да те усетят. За да донесеш щастие. Любовта е там, където споделената тишина е приятна. Където се усещат само ударите на сърцето. Където вълшебството се открива и се превръща в сътворена реалност.

Любовта е там, където няма Аз и Ти, а има Ние. Където има усещане за ЩЕ. Където някой тихо попива твоите сълзи. И те желае. Където в очите се чете грижа и топлота. Където прегърнатите мигове се помнят вечно. Любовта е там! Точно до теб...и ти се усмихва...

Снимка: netinfo

Защото само тя може да те направи синоним на щастие. Да те погледне в очите и да те разбере. Умело да улови всяка различна нотка в гласа ти. И да различи всичките ти усмивки. Само тя не анализира, защото не се вглежда в недостатъците. А ги обича всичките. Само тя може да ти каже, че си се променила, но да те приеме с всички твои несъвършенства.

Любовта е споделяне. Любовта е поезия - онази, с тупкащия звън от запомнените слова на обич. Любовта е близост – онази, която стопля сетивата ни. И пари, щом се докоснем до нея. Любовта е отдаденост. Тя е фино докосване на погледи, в секундите на онези мигове, в които избираме да сме заедно. Любовта е копнеж. Устрем към утрешния ден.

Снимка: netinfo

И топлина в днешния. Любовта е в часовете прекарани заедно, споделяйки душите си. Любовта е Вяра. Във вечността и себеотдаването. Любовта е Надежда. Да бъдем по-добри. Любовта е порой. От сълзи. Усмивки. И прегръдки.

Любовта е Премълчаване. На онези малки тайни, които придават цветност в живота ни.

Тя е Досещане. Инстинкт. Начин на мислене. Свързване. И вечност.

Снимка: netinfo

Трябва да я откриваме всеки ден. Точно там. В малките неща, които ни правят истински щастиливи.

Автор: Лора Бачийскa

Още от Из Edn@:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти